Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Theatersport (B)
€ 219,-
Bekijk opties

Theatersport (B)

Icon/Docent Docent(en): Inge van Leiden

Icon/Lessen Aantal: 12 lessen

Icon/Datum Startdatum: 06 feb

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Theatersport

Heb je kennisgemaakt met de basisprincipes van theatersport en heb je de smaak de pakken? Dan is deze cursus echt iets voor jou. 

Lees meer

Wat gaan we doen?

Je leert veel nieuwe games waarbij naast de basistechnieken van de theatersport ook andere theatrale vaardigheden verder ontwikkeld worden. We gaan bijvoorbeeld werken met status, typetjes en er zal ook veel aandacht zijn voor verhalende spelvormen. Tijdens de les ben je actief bezig met het oefenen van deze vaardigheden (met z'’n allen, individueel en in groepjes) waarbij we deze vervolgens gaan toepassen in daarbij passende spelvormen.

Voor wie is Theatersport (B) bedoeld

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die enige ervaring heeft met theatersport. Bijvoorbeeld door het volgen van de cursus Theatersport (A,B) of een introductiecursus theatersport elders. Deze cursus vormt ook een prima basis om je aan te sluiten bij een theatersportvereniging of verder te gaan met improvisatietheater.

Wie geeft er les?

Inge van Leiden

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice. Improvisatietheater is haar grote liefde en specialiteit. Ze heeft jarenlange ervaring, zowel als speelster als docent/trainer. In combinatie met een beetje humor, relativeringsvermogen en een flinke dosis verstand van zaken creëert Inge in haar lessen een ontspannen sfeer waarin een ieder de mogelijkheid krijgt zich verder te ontwikkelen als speler. In haar visie vormen spelplezier en de vrijheid om fouten te mogen maken heel belangrijke ingrediënten om tot het uiteindelijke doel van improvisatietheater te komen: het spelen van mooie scènes. www.ingevanleiden.com

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice. Improvisatietheater is haar grote…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps