Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Ukelele: groepsles Aloha (B,C)
€ 319,-
Bekijk opties

Ukelele: groepsles Aloha (B,C)

Icon/Docent Docent(en): Daniel Fanego

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 15 sep of 26 jan

Icon/Datum Lesdag: dinsdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Ukelele voor volwassenen

Je bent nooit te oud om een instrument te leren bespelen. En samen spelen is gezelliger, goedkoper en leerzamer dan alleen. Want door samen te spelen leer je luisteren, samenspelen en improviseren. Daarom bieden wij speciaal voor volwassenen deze laagdrempelige cursus aan. Je leert in korte tijd hoe je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes kunt spelen op je ukelele. Naast het leren van verschillende liedjes wordt in deze cursus veel aandacht besteed aan ritme en maatgevoel, want dat maakt het grote verschil bij dit instrument!

Lees meer

Groepsles

Bij deze cursus krijg je les in een groepje van 3 tot 6 volwassenen (mede afhankelijk van het gekozen instrument).

Instrumenten

Voor deze cursus heb je een eigen instrument nodig, zodat je ook thuis kunt spelen en oefenen. Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij diverse winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Je hebt nu de groepsles voor beginners geselecteerd van het instrument dat in de titel van de cursus staat, maar we bieden deze groepslessen aan voor verschillende instrumenten: basgitaar, gitaar, contrabas, drums, harp, koperblazers, piano, saxofoon, ukelele, cello en viool. Bekijk deze cursussen in het cursusoverzicht.

Vervolgmogelijkheden

Ukelele wordt aangeboden op niveau A en B/C. A staat hierbij voor beginners, B/C voor gevorderd. Daarnaast bieden we diverse bands voor volwassenen.

Later instromen?

Is de cursus al gestart, neem dan contact op met cursussen@delindenberg.com of bel 024 327 39 22 voor de mogelijkheden. Later instromen is vaak nog mogelijk. Twijfel je nog over je instrument? Dan kun je ook een proefles individuele muziekles aanvragen. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Ook kun je je komen orienteren bij de cursus instrumentorientatie voor volwassenen.Wie geeft er les?

Daniel Fanego

Daniël Fanego is geboren in Buenos Aires, Argentinië. Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium Silvestri op gitaar. Na zijn opleiding trad hij op in Argentinië, op verschillende podia en op TV.

In Nederland is Daniel Fanego afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium als deskundige wereldmuziekdocent.Hij treedt regelmatig op met zijn eigen groep en heeft verschillende cd’s opgenomen, niet alleen onder zijn eigen naam, maar ook met meerdere andere musici. Het aanbod in zijn lessen is groot; van klassiek tot pop, rock, wereld en metal.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk op www.danielfanego.com.

Daniël Fanego is geboren in Buenos Aires, Argentinië. Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps