Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Urban styles 25-99 jaar (A,B)
€ 204,-
Bekijk opties

Urban styles 25-99 jaar (A,B)

Icon/Docent Docent(en): Cas Dekker

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 12 sep 2024 of 23 jan 2025

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 25 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

We dansen vanuit verschillende urban dansstijlen, waaronder Streetdance, Hiphop, Locking, Tutting en Lyrical . Een energieke cursus met gezelligheid, waar wordt gedanst op populaire en herkenbare muziek uit onder andere de Top 40.

Wat gaan we doen?

De les start met een warming-up en het aanleren van verschillende basistechnieken. Daarna werk je aan een leuke, makkelijk te volgen danscombinatie. Hierdoor verbeter je ook nog eens je conditie. De les wordt afgesloten met een korte cooling-down.

Klik op ‘Lees meer’ om een video van de les te bekijken.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Voor 30-plussers

Urban Style is speciaal voor de volwassenen gecreëerd. Een les waarbij je danst met mensen van je eigen leeftijd die het ook heerlijk vinden om te dansen, maar niet per se het podium op willen. Aan deze cursus is geen presentatiemoment verbonden. We werken met een maximum aantal deelnemers per groep om voldoende individuele aandacht mogelijk te maken. 

Kledingadvies

Draag voor deze cursus danskleding waarin je goed en flexibel kunt bewegen en jazzschoenen of sportschoenen. De sportschoenen moeten schoon zijn en een witte zool hebben. Buitenschoenen zijn niet toegestaan.Een flesje water meenemen is handig.

Meerdere danscursussen volgen?

Volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus)? Dan krijg je korting. Die korting wordt automatisch verrekend als je je inschrijft. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.

Accepteer Statistieken Cookies Om deze video te bekijken.

Wie geeft er les?

Cas Dekker

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps