Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag
Verhalen kletsen (week cursus) (A) (via Instagram)
€ 85,-
Bekijk opties

Verhalen kletsen (week cursus) (A) (via Instagram)

Icon/Docent Docent(en): Patrick Feijen

Icon/Lessen Aantal: 1 les

Icon/Datum Startdatum: 25 nov 2024

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 16 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Online lessen

Icon/Frequentie Eenmalig

Wat kun je verwachten?

De cursus ‘Verhalen kletsen’ is een korte en laagdrempelige schrijfcursus over het vertellen van verhalen, die wordt gegeven via Instagram. In vijf opeenvolgende dagen schrijf je elke dag over een ander thema: kletsen, overdrijven, willen, inpakken en het liefs verteld. Op woensdag om 19:30 uur is er een live-sessie op Instagram waarin je een creatieve live-schrijfsessie gaat doen. Én kun je Patrick live al je vragen stellen. Dagelijks ben je 30 minuten bezig met de schrijfopdrachten en die tijd is (op de live-sessie na) vrij in te delen. Je bepaalt dus zelf of je ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds aan het schrijven gaat. Via stories op Instagram ontvang je dagelijks tips en inzichten die horen bij de schrijfopdracht van die dag. Je resultaat kun je delen onder de posts en de docent geeft je daar feedback op.

Docent Patrick Feijen neemt je in dit online avontuur mee in een dynamische en fantasierijke verhalenwereld. Vanuit de plek waar hij het liefst schrijft - zijn creatieve thuis -, met allerhande tips en opdrachten speciaal voor jou, medeschrijver en verhalenverteller. Je volgt de cursus via een speciaal Instagramaccount; daar gaat Patrick verder in op de opdrachten, krijg je tips en kun je vragen stellen. Daarnaast krijg je een e-book als naslagwerk van alle opdrachten die je krijgt. Zo kan je ze ná de cursus herhalen en doorschrijven.  
 
Na je inschrijving ontvang je een email met instructies over het volgen van de schrijfcursus. Omdat de cursus via Instagram gegeven wordt kun je alleen deelnemen als je een Instagram-account hebt. 

Wie geeft er les?

Patrick Feijen

Patrick Feijen is dramaschrijver/scriptschrijver en theaterdramaturg. Hij schreef voor muziektheatergroep Crux, jongerentheater Station2Station, Theatergroepen Vis à Vis en Odd Enjinears. Hij schreef soap (ONM en GTST) en het scenario voor de Waalsprongfilm. Voor de Lindenberg schreef hij o.a. het jongerentheaterstuk ‘Zier’ en de kindermusical ‘Tim’.

Patrick is als docent dramaturgie & beeldanalyse verbonden aan de parttime opleiding Theatermaker voor het Amateurtheater. Daarnaast is hij artistiek co-coördinator bij Theaterlab De Schuur in Arnhem.

Patrick Feijen is dramaschrijver/scriptschrijver en theaterdramaturg. Hij schreef voor…

Lees meer

Locaties