Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Viool: groepsles beginners (A)
€ 325,-
Bekijk opties

Viool: groepsles beginners (A)

Icon/Docent Docent(en): Gaby van Hoof

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum: 23 sep

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Je bent nooit te oud om een instrument te leren bespelen. En samen spelen is gezelliger, goedkoper en leerzamer dan alleen. Want door samen te spelen leer je luisteren, samenspelen en improviseren. Daarom bieden wij speciaal voor beginnende volwassenen deze laagdrempelige cursus aan. Je leert de basistechnieken op je instrument en noten lezen. Je speelt veel op gehoor en speelt vanaf het begin veel samen. Vioolles in kleine groep Je krijgt les in een kleine groep, wat heel inspirerend kan zijn. Uiteraard is er ook voldoende individuele aandacht. Je hoeft geen noten te kunnen lezen om te kunnen.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Instrument

Voor deze cursus heb je een eigen instrument nodig, zodat je ook thuis kunt spelen en oefenen. In overleg met de docent is het soms mogelijk om een viool te huren. Moet je nog een instrument kopen? Cursisten van de Lindenberg krijgen op vertoon van hun cursistenpas korting op hun instrument bij diverse winkels. Voor meer informatie, bekijk ons kortingenboekje.

Je hebt nu de groepsles voor beginners geselecteerd van het instrument dat in de titel van de cursus staat, maar we bieden deze groepslessen aan voor verschillende instrumenten: basgitaar, gitaar, contrabas, drums, harp, koperblazers, piano, saxofoon, ukelele, cello en viool. Bekijk deze cursussen in het cursusoverzicht.

Vervolgmogelijkheden

Na de groepsles voor beginners kun je doorstromen naar de groepslessen op niveau B,C of D in het door jou gekozen instrument. De lestijden worden bij deze niveaus in overleg gepland. Daarnaast bieden we diverse ensembles, kwartetten en bands waar je met je instrument in terecht kunt.

Wie geeft er les?

Gaby van Hoof

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps