Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Viool verdieping: Irish/Gypsy/Klezmer (B,C)
€ 319,-
Bekijk opties

Viool verdieping: Irish/Gypsy/Klezmer (B,C)

Icon/Lessen Aantal: 16 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Iers, Roemeens, Hongaars, Klezmer...

Ook als je nog maar kort viool speelt KAN je er bijna niet omheen om ook Ierse deunen te leren spelen op je viool! En dat geldt ook zeker voor Roemeense en Hongaarse zigeunermuziek en muziek in Klezmer stijl.

Lees meer

Wat gaan we doen?

Je gaat melodieën uit het hoofd leren spelen. Ook leer je hoe je een melodie kunt begeleiden op je viool. Je leert over de opbouw van akkoorden op viool.

Voor wie?

Deze cursus is voor volwassen, gemiddeld gevorderde vioolspelers. Kan je alle verschillende hoge en lage vingers op de viool vinden? Misschien al een klein beetje in positie? Dan is deze cursus geschikt voor jou. Ook voor spelers die al verder gevorderd zijn op hun instrument maar nog geen kaas gegeten hebben van akkoordopbouw of begeleiden is dit een interessante cursus.

Doorstroommogelijkheden

Je wordt in verbinding gebracht met andere akoestische folkspelers. Je krijgt uitnodigingen voor spontane folksessies of pop-up concertjes. Er bestaat een mooie verbinding met de band "Fiddlers aan de Waal". De docent kan je hier meer over vertellen.


Locaties

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.