Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Voorbereiding kunstvakonderwijs dans vanaf 15 jaar
€ 705,-
Bekijk opties

Voorbereiding kunstvakonderwijs dans vanaf 15 jaar

Icon/Docent Docent(en): Diverse docenten

Icon/Lessen Aantal: 32 lessen

Icon/Datum Startdatum: 14 sep

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 15 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: nvt

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Ambitieuze dansers

Heb je ambities om door te willen naar de dansacademie, als dansdocent, uitvoerend danser, dansmaker of in een kunstvak waarin dans een belangrijke rol speelt? Dan kun je vanaf je 15e jaar intensiever begeleid worden. Met vier danslessen per week bereiden we je voor op een toelating of opleiding.
Na inschrijving voor deze cursus krijg je een intakegesprek.

Lees meer

Intensieve trainingen

Door meerdere trainingen per week te volgen kun je je verdiepen en verbreden in de gevraagde technieken en ook je conditie verhogen. We geven je zoveel mogelijk mee: danservaring, een goede technische basis, dansopvoeding.
De samenstelling van het VKV Dansrooster is zorgvuldig gekozen. Minimaal twee maal per week klassiek ballet, omdat dit een uitstekende basis is voor alle dansdisciplines en omdat dit op elke dansopleiding gevraagd wordt. Daarnaast twee andere dansdisciplines voor een bredere basis.

Inhoud van de cursus

In totaal krijg je vier lessen per week: jouw rooster wordt samengesteld uit bestaande lessen op jouw niveau. Daarnaast krijg je een mentor aangewezen. Hij/zij bekijkt je (fysieke) mogelijkheden, je werkhouding en ontwikkeling. Verder kan de mentor ook informatie verstrekken over de verschillende dansopleidingen.
Via de docenten en via posters bij de dansstudio blijf je op de hoogte van de audities en Open Dagen van de verschillende dansopleidingen. Aanname op een dansopleiding kunnen we uiteraard niet garanderen, wel een gedegen voorbereiding.

Wil je rendement halen uit deze intensieve dansaanpak, dan is het nodig om er flink aan te werken. Altijd aanwezig zijn beschouwen we als een vanzelfsprekendheid! Houd er rekening mee dat je bij bestaande lessen binnenstapt.

Kleding

Voor de juiste balletkleding kun je de docent advies vragen. Voor klassiek ballet: zwart balletpak, roze of zwarte maillot, balletschoenen. Voor overige dansdisciplines balletpak, jazzpants, jazzschoenen/sneakers.
Haren bijeengebonden, sieraden af.


Wie geeft er les?

Diverse docenten

Lees meer

Locaties