Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Workshop: hoe haal je het beste uit je gitaarversterker 15+
€ 20,-
Bekijk opties

Workshop: hoe haal je het beste uit je gitaarversterker 15+

Icon/Docent Docent(en): Kees Lewiszong

Icon/Lessen Aantal: 1 les

Icon/Datum Startdatum: 13 feb

Icon/Datum Lesdag: zondag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 15 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Eenmalig

Wat kun je verwachten?

Gitaarversterkers zijn in 70 jaar tijd uitgegroeid van een simpele buizenversterker tot een complexe computer waar je soms wel 200 verschillende pre-sets hebt.  

In deze tijd is inmiddels alles toegankelijk. Of het nou in de lokale muziekwinkel hangt of dat het digitaal op de computer nagebootst wordt. We maken nog steeds gebruik van de techniek die 70 jaar geleden ontstaan is. Waar komt het vandaan en wat maken de verschillende merken en types nou zo uniek? In deze workshop legt Kees Lewiszong uit hoe een gitaarversterker werkt en hoe je op bijna alle gitaarversterkers makkelijk de weg kunt vinden. 

Neem vooral je eigen versterker mee en vraag live om advies.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.

Wie geeft er les?

Kees Lewiszong

Als gitarist van de rockband Navarone is Kees in het weekend vaak te zien op het podium. Zo stond Kees al op vele festivals en clubpodia in het binnen- en buitenland en stond hij zelfs in het voorprogramma van o.a. Deep Purple en Bon Jovi!

Maar op maandag is Kees altijd te vinden bij ons op de Lindenberg. Dan is het namelijk tijd voor gitaarles en samenspel les, en staat hij klaar om je alles te leren over de gitaar.

Tijdens de lessen wordt gewerkt aan je doelen en dromen. Wil je jouw favoriete song en solo leren, of iets zelf creëren? Of wil jij je gewoon laten verrassen en daarmee de fijne kneepjes van het vak leren?

Wat het ook wordt, plezier staat voorop! En dat krijg je vooral door stukken te spelen die bij je passen zodat jij je doel snel bereikt! Let's Rock!

Als gitarist van de rockband Navarone is Kees in het weekend vaak te zien op het podium. Zo stond…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps