Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Workshop nature printing: maak afdrukken van bloemen en blaadjes
€ 45,-
Bekijk opties

Workshop nature printing: maak afdrukken van bloemen en blaadjes

Icon/Docent Docent(en): Brechtje Verberne

Icon/Lessen Aantal: 1 les

Icon/Datum Startdatum: 25 oktober 2020

Icon/Datum Lesdag: zondag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Eenmalig

Wat kun je verwachten?

Eigenlijk kun je niets maken dat mooier is dan de natuur zelf… of toch wel? Misschien gaat het lukken in deze bijzondere workshop Nature Printing.

Bij nature printing maak je afdrukken met objecten die je gevonden hebt in de natuur, zoals blaadjes, takjes en veren. Het principe is heel eenvoudig: rol de objecten in met inkt en maak er een afdruk van. Maar je kan veel verder gaan: in lagen drukken, verschillende objecten combineren, een achtergrond gebruiken. Kortom: genoeg te leren en vooral te experimenteren.

Lees meer

De workshop

We beginnen de workshop door van alles uit te proberen; welke objecten kun je goed afdrukken en welke niet? Kun je ze meerdere keren gebruiken? Hoe krijg ik een achtergrond en een voorgrond? Hierbij kom je tot verrassende ontdekkingen en beelden. Als je eenmaal wat meer grip krijgt op de materialen en het drukken gaan we aan de slag met een ‘echt’ groot werk. Natuurlijk mogen alle gemaakte natuurprenten mee naar huis.

Voor wie is deze workshop?

Iedereen kan deelnemen aan deze workshop, met of zonder ervaring.


Wie geeft er les?

Brechtje Verberne

Brechtje is beeldend kunstenaar en eerstegraads docent beeldende kunst en vormgeving. Aan de Academie voor de Schone Kunsten te Antwerpen haalde zij haar diploma voor Master of Arts, in de specialisatie grafiek en tekenen. Daarna deed zij de lerarenopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Brechtje geeft al een aantal jaren cursussen en workshop in (model)tekenen en grafiek vanuit de Drukmakerij voor verschillende doelgroepen: van kinderen tot volwassenen, van vrijgezellenfeestjes tot langdurige cursussen. Daarnaast maakt en exposeert zij haar eigen beeldende werk.

Brechtje is beeldend kunstenaar en eerstegraads docent beeldende kunst en vormgeving. Aan de...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.