Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Workshop: toneelspelen met kinderen
€ 27,-
Bekijk opties

Workshop: toneelspelen met kinderen

Icon/Docent Docent(en): Inge van Leiden

Icon/Lessen Aantal: 1 les

Icon/Datum Startdatum: 11 mrt

Icon/Datum Lesdag: zaterdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Eenmalig

Wat kun je verwachten?

Houden jij en je kind(-eren) ervan om samen naar een theatervoorstelling te gaan? Hoe leuk is het dan om een keer samen zelf te gaan toneelspelen. In deze workshop doen we met z’n allen allerlei leuke toneelspelletjes en oefeningen, we bedenken scenes en we gaan improviseren!  

Lees meer

We gaan aan de slag met bestaande sprookjes en sprookjesfiguren maar we bedenken ook zelf bijzondere typetjes en grappige verhalen. Het wordt een inspirerende, vrolijke workshop waar ouders op zoek kunnen naar het kind in zichzelf en zich laten verrassen door de fantasie van hun kinderen en waar we heel veel van elkaar kunnen leren. Een onvergetelijke middag voor jou en je kind met opdrachten en oefeningen waar je later ook nog veel plezier van kunt hebben op bijvoorbeeld feestjes of een regenachtige vakantiedag. Ook geschikt voor opa’s of oma’s met hun kleinkind!  

Kinderen tussen de 5 en 10 jaar 

De volwassenen schrijven zich in en we gaan uit van 1 kind per volwassenen in de leeftijd van 5 tot 10 jaar. Mocht je hiervan af willen wijken, neem dan eerst even contact met ons op.   

Wie geeft er les?

Inge van Leiden

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice. Improvisatietheater is haar grote liefde en specialiteit. Ze heeft jarenlange ervaring, zowel als speelster als docent/trainer. In combinatie met een beetje humor, relativeringsvermogen en een flinke dosis verstand van zaken creëert Inge in haar lessen een ontspannen sfeer waarin een ieder de mogelijkheid krijgt zich verder te ontwikkelen als speler. In haar visie vormen spelplezier en de vrijheid om fouten te mogen maken heel belangrijke ingrediënten om tot het uiteindelijke doel van improvisatietheater te komen: het spelen van mooie scènes. www.ingevanleiden.com

Inge van Leiden is theaterdocent, actrice en presentatrice. Improvisatietheater is haar grote…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps