Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Workshop: ukelele proeverij op het Ooijstrandje
€ 20,-
Bekijk opties

Workshop: ukelele proeverij op het Ooijstrandje

Icon/Docent Docent(en): Daniel Fanego

Icon/Lessen Aantal: 1 les

Icon/Datum Startdatum: 15 mei

Icon/Datum Lesdag: zondag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Eenmalig

Wat kun je verwachten?

De ukelele is een laagdrempelig, klein en niet al te moeilijk te leren viersnarig instrument. Met weinig moeite kun je in een les een liedje leren spelen. De ‘uke’ (zo noemen professionals de ukelele) is ook heel geschikt om jezelf mee te begeleiden terwijl je zingt. “You can’t buy happiness, but you can buy a ukelele and that’s pretty much the same thing!”   

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Wat gaan we doen?  

Samen spelen is gezelliger, leerzamer dan alleen. Want door samen te spelen leer je luisteren en improviseren. Daarom bieden wij speciaal voor volwassenen deze laagdrempelige cursus aan. Je leert in korte tijd hoe je met enkele eenvoudige akkoorden heel veel liedjes kunt spelen op je ukelele. Naast het leren van verschillende liedjes wordt in deze workshop veel aandacht besteed aan ritme en maatgevoel, want dat maakt het grote verschil bij dit instrument! Tijdens deze les is het mogelijke om een ukelele te lenen.

Wie geeft er les?

Daniel Fanego

Daniël Fanego is geboren in Buenos Aires, Argentinië. Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium Silvestri op gitaar. Na zijn opleiding trad hij op in Argentinië, op verschillende podia en op TV.

In Nederland is Daniel Fanego afgestudeerd aan het Rotterdams Conservatorium als deskundige wereldmuziekdocent.Hij treedt regelmatig op met zijn eigen groep en heeft verschillende cd’s opgenomen, niet alleen onder zijn eigen naam, maar ook met meerdere andere musici. Het aanbod in zijn lessen is groot; van klassiek tot pop, rock, wereld en metal.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk op www.danielfanego.com.

Daniël Fanego is geboren in Buenos Aires, Argentinië. Hij is afgestudeerd aan het Conservatorium…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps