Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang: groepsles voor beginners pop & jazz (A)
€ 205,-
Bekijk opties

Zang: groepsles voor beginners pop & jazz (A)

Icon/Docent Docent(en): Liek Peters

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 17 sep of 28 jan

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Vanwege de coronamaatregelen is zingen in groepsverband momenteel niet toegestaan. Houd onze website in de gaten. Zodra deze cursus weer mogelijk is, vermelden we dat hier. Ons protocol met alle maatregelen rondom onze cursussen vind je op onze website op deze pagina: Hoe gaat de Lindenberg om met het coronavirus.  

Zangles in een groep

'Niets zo leuk als samen zingen' aldus Liek Peters, de zangdocent. Al zingend ontdek je je zangstem en ervaar je hoe leuk het is om samen te zingen. Er is aandacht voor stemgebruik en zangtechniek. Je ervaart hoe het is om twee- en driestemmig te zingen, je zingt verschillende muziekgenres en speelt met de mogelijkheden van je stem. Plezier in het zingen staat voorop.

Lees meer

Werken aan zangtechniek en samenzang

Je stem gebruik je iedere dag, maar waarom is zingen dan soms best moeilijk? In deze cursus wordt er aandacht besteedt aan basis zangtechniek bij stemgebruik, met als eerste doel om prettig en vrij te kunnen zingen. Aan de hand van improvisatie en zangarrangementen leer je waar je op kunt letten als je samen zingt (zoals timing, dynamiek en klankkleur). De stijlen die aan bod komen zijn jazz, pop, latin en blues. Iedereen krijgt ook de kans om een nummer solo te zingen: best spannend misschien, maar ook heel leerzaam!

Zang voor beginners

Dit is een cursus voor iedereen die het leuk vindt om in een groep te zingen en vrijer wil worden in het zingen. Voorkennis of ervaring is niet nodig, thuis voorbereiden evenmin. De groep bestaat uit maximaal zestien personen

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.