Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang: Musicalkoor 6-9 jaar (A)
€ 163,-
Bekijk opties

Zang: Musicalkoor 6-9 jaar (A)

Icon/Docent Docent(en): Mariska Petrovic

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 24 sep of 11 feb

Icon/Datum Lesdag: vrijdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 9 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Musicalliedjes zingen

Hou je van zingen, lijkt het je leuk om met andere kinderen in een koor te zingen en vind je musicalliedjes leuk? Dan is deze nieuwe cursus iets voor jou!

Lees meer

Wat gaan we doen?

In een groep ga je zowel solo als samen zingen. Je leert hoe je je stem beter kunt gebruiken, hoe je met je ademhaling omgaat tijdens het zingen en hoe je een liedje zo goed mogelijk presenteert. Daarnaast leer je goed naar elkaar luisteren en gaan we zelfs tweestemmig zingen! We zingen liedjes uit bekende musicals, maar ook Disneyliedjes of liedjes van Kinderen voor Kinderen kunnen aan bod komen. Er is ook ruimte voor jouw inbreng, dus neem vooral je eigen favoriete nummers mee!

Hoe ziet een les eruit?

We beginnen iedere week met inzingoefeningen en -liedjes om de stem goed op te warmen en wat techniek aan bod te laten komen. Dit doen we aan de piano. Daarna gaan we lekker werken aan verschillende musicalnummers. Ook is er iedere week ruimte voor een ?solist van de week? waarin een leerling zijn/haar favoriete nummer mag laten horen aan de rest.

Voor jongens en meisjes

De cursus is voor jongens en meisjes tussen 6 en 9 jaar die het leuk vinden om te zingen en hier graag meer in willen leren. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een optreden in een van de zalen van de Lindenberg.

Zelf meenemen

Zorg dat je vanaf de eerste les een multomap bij je hebt waarin je de liedjes kunt bewaren die we zingen. Neem deze map iedere week mee.

Wie geeft er les?

Mariska Petrovic

In 2002 studeerde Mariska Petrovic af aan de Fontys Dansacademie in de richting Musicaltheater. Vervolgens speelde ze in de Eftelingsprookjes show de rol van De Gelaarsde Kat en deelde ze het podium met Hans Klok. In de CliniClowns Theatertour trad Mariska op op als muzikante. Daarnaast heeft ze acteerwerk voor televisie gedaan, o.a. voor de serie Westenwind. En Mariska is nog steeds steeds actief als performer!

In 2006 startte ze bij de Lindenberg met het geven van musicallessen aan kinderen en jongeren en dat doet ze nog steeds met heel veel plezier en enthousiasme! Ook in het  onderwijs heeft Mariska de afgelopen jaren veel muziek- en danslessen gegeven, o.a. in het speciaal onderwijs.  

Bij het lesgeven ligt haar focus erop dat elk kind in zijn eigen kracht staat. Ieder kind is uniek! “Ik vind het belangrijk dat kinderen zich veilig en vrij genoeg voelen om zich te uiten. Samen zingen, dansen en spelen geeft plezier en is ook nog erg gezond voor de ontwikkeling. Ik probeer een veilige sfeer te creëren waar kinderen zich vrij voelen om zich te uiten. Dit alles doe ik met een hoop plezier en enthousiasme!”

In 2002 studeerde Mariska Petrovic af aan de Fontys Dansacademie in de richting Musicaltheater.…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps