Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang: musicalkoor 6-9 jaar (A)
€ 155,-
Bekijk opties

Zang: musicalkoor 6-9 jaar (A)

Icon/Docent Docent(en): Eva-Marijn de Vries

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 18 september 2020

Icon/Datum Lesdag: vrijdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 9 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

We volgen bij onze zangcursussen het coronaprotocol van het Korennetwerk Nederland en van Cultuurconnectie, die zijn goedgekeurd door de Rijksoverheid. Ons eigen protocol met alle maatregelen rondom onze cursussen vind je op onze website op deze pagina: Hoe gaat de Lindenberg om met het coronavirus.  

Musicalliedjes zingen

Hou je van zingen, lijkt het je leuk om met andere kinderen in een koor te zingen en vind je musicalliedjes leuk? Dan is deze nieuwe cursus iets voor jou!

Lees meer

Wat gaan we doen?

In een groep ga je zowel solo als samen zingen. Je leert hoe je je stem beter kunt gebruiken, hoe je met je ademhaling omgaat tijdens het zingen en hoe je een liedje zo goed mogelijk presenteert. Daarnaast leer je goed naar elkaar luisteren en gaan we zelfs tweestemmig zingen! We zingen liedjes uit bekende musicals, maar ook Disneyliedjes of liedjes van Kinderen voor Kinderen kunnen aan bod komen. Er is ook ruimte voor jouw inbreng, dus neem vooral je eigen favoriete nummers mee!

Hoe ziet een les eruit?

We beginnen iedere week met inzingoefeningen en -liedjes om de stem goed op te warmen en wat techniek aan bod te laten komen. Dit doen we aan de piano. Daarna gaan we lekker werken aan verschillende musicalnummers. Ook is er iedere week ruimte voor een ?solist van de week? waarin een leerling zijn/haar favoriete nummer mag laten horen aan de rest.

Voor jongens en meisjes

De cursus is voor jongens en meisjes tussen 6 en 9 jaar die het leuk vinden om te zingen en hier graag meer in willen leren. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een optreden in een van de zalen van de Lindenberg.

Zelf meenemen

Zorg dat je vanaf de eerste les een multomap bij je hebt waarin je de liedjes kunt bewaren die we zingen. Neem deze map iedere week mee.


Wie geeft er les?

Eva-Marijn de Vries

Na een studie Nederlandse Taal en Cultuur besloot Eva-Marijn uiteindelijk nog haar échte passie te volgen: musical. In 2018 studeerde ze af aan de MusicAllFactory, een vierjarige deeltijdopleiding muziektheater in Tilburg, waarna ze zich nog verder schoolde in de EVT zangtechniek.

Inmiddels heeft ze getoerd met verschillende theaterproducties, zoals Peppa Pig en Loena's Sterrennacht. Komend seizoen is ze o.a. te zien in Roodkapje en de WiewaWoeste Wolf. Daarnaast geeft ze zang- aan musicalles aan zowel kinderen als volwassenen en werkt ze als trainingsacteur.

Eva-Marijn probeert in haar lessen elk kind in zijn eigen kracht te zetten. Het mooiste aan lesgeven vindt ze dan ook als een kind meer zelfvertrouwen ontwikkelt door te zingen, spelen en dansen.

Na een studie Nederlandse Taal en Cultuur besloot Eva-Marijn uiteindelijk nog haar échte passie...

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Voorstellingen'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.