Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang: musicalkoor 6-9 jaar (A)
€ 155,-
Bekijk opties

Zang: musicalkoor 6-9 jaar (A)

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum:

Icon/Datum

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 6 - 9 jaar

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Vanwege de coronamaatregelen is zingen in groepsverband  momenteel niet toegestaan. Houd onze website in de gaten. Zodra deze cursus weer mogelijk is, vermelden we dat hier. Ons protocol met alle maatregelen rondom onze cursussen vind je op onze website op deze pagina: Hoe gaat de Lindenberg om met het coronavirus.  

Musicalliedjes zingen

Hou je van zingen, lijkt het je leuk om met andere kinderen in een koor te zingen en vind je musicalliedjes leuk? Dan is deze nieuwe cursus iets voor jou!

Lees meer

Wat gaan we doen?

In een groep ga je zowel solo als samen zingen. Je leert hoe je je stem beter kunt gebruiken, hoe je met je ademhaling omgaat tijdens het zingen en hoe je een liedje zo goed mogelijk presenteert. Daarnaast leer je goed naar elkaar luisteren en gaan we zelfs tweestemmig zingen! We zingen liedjes uit bekende musicals, maar ook Disneyliedjes of liedjes van Kinderen voor Kinderen kunnen aan bod komen. Er is ook ruimte voor jouw inbreng, dus neem vooral je eigen favoriete nummers mee!

Hoe ziet een les eruit?

We beginnen iedere week met inzingoefeningen en -liedjes om de stem goed op te warmen en wat techniek aan bod te laten komen. Dit doen we aan de piano. Daarna gaan we lekker werken aan verschillende musicalnummers. Ook is er iedere week ruimte voor een ?solist van de week? waarin een leerling zijn/haar favoriete nummer mag laten horen aan de rest.

Voor jongens en meisjes

De cursus is voor jongens en meisjes tussen 6 en 9 jaar die het leuk vinden om te zingen en hier graag meer in willen leren. Ervaring is niet nodig. Tijdens de cursus wordt toegewerkt naar een optreden in een van de zalen van de Lindenberg.

Zelf meenemen

Zorg dat je vanaf de eerste les een multomap bij je hebt waarin je de liedjes kunt bewaren die we zingen. Neem deze map iedere week mee.


Locaties

Het actuele cursusaanbod loopt tot de zomer. Binnenkort start de inschrijving voor cursusseizoen 21-22. Houd de website in de gaten.