Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang: popzingen extra 13-17 jaar
€ 194,-
Bekijk opties

Zang: popzingen extra 13-17 jaar

Icon/Docent Docent(en): Jolande Geven

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 17 sep

Icon/Datum Lesdag: donderdag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 13 - 17 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

We volgen bij onze zangcursussen het coronaprotocol van het Korennetwerk Nederland en van Cultuurconnectie, die zijn goedgekeurd door de Rijksoverheid. Ons eigen protocol met alle maatregelen rondom onze cursussen vind je op onze website op deze pagina: Hoe gaat de Lindenberg om met het coronavirus.  

Popzingen voor jongeren

Heb jij altijd al met een band willen zingen en jouw eigen song willen schrijven i.s.m. een producer? Dan is deze cursus zeker iets voor jou.
 

Lees meer

Popzingen en produceren

Tijdens de vijftien zanglessen ga je afwisselend nummers instuderen om te repeteren met een band en je gaat een nummer schrijven en opnemen met de producer Double-B. Ondertussen werk je ook aan je stemtechniek, interpretatie en je performance. Natuurlijk laat je dit allemaal horen tijdens een uitvoering op de Lindenberg. Zin in deze uitdaging? Meld je aan!

Over producer Double-B

Benjamin Tuin aka Double-B is een Nederlandse producer uit Arnhem. Zijn stijl kenmerkt zich door Pop & Urban invloeden die hij vaak verwerkt in een melodische vibe. Double-B heeft inmiddels al meer dan 40 door hem geproduceerde releases onder zijn naam staan. In 2019 won Double-B samen met Jahlynn en El Cappuccino de Bumra/Stemra Muzikale Snelkookpan.
 


Wie geeft er les?

Jolande Geven

Jolande Geven haalde in 1991 haar diploma zang lichte muziek aan het Hilversums Conservatorium. Zij heeft sindsdien haar sporen als zangdocent al dik verdiend. Sinds 1983 treedt Jolande Geven op met diverse bands en bigbands. Haar werk als zangdocent is geïnspireerd op de combinatie Roy Hart waarbij het openen van de stem en de verbinding van de stem en het lichaam centraal staat, en klassieke techniek. Jolande Geven is tevens actief als zangcoach van theaterproducties. Haar opleiding als communicatietrainer wendt zij aan voor trainingen met muziek als communicatiemiddel.

Jolande Geven haalde in 1991 haar diploma zang lichte muziek aan het Hilversums Conservatorium....

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps