Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang verdieping: groepsles interpretatie solozang (C,D)
€ 299,-
Bekijk opties

Zang verdieping: groepsles interpretatie solozang (C,D)

Icon/Docent Docent(en): Liek Peters

Icon/Lessen Aantal: 15 lessen

Icon/Datum Startdatum: 20 sep of 07 feb

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 18 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Dit is een groepscursus met heel veel persoonlijke aandacht voor de individuele zangers. Je analyseert je song om tot de essentie van het nummer te komen en je eigen stijl te ontwikkelen. Daag jezelf maar uit: tekst-interpretatie, melodie-interpretatie, een andere muziekstijl, maatsoort, dynamiek, timing en tempo, het komt allemaal aan bod.

Lees meer

Wat gaan we doen?

Je werkt in een groep en elkaar feedback geven is onderdeel van de les. Samen met een begeleider (pianist of gitarist) werk je uiteindelijk toe naar een optreden. Duetten, improvisatie, backings- en meerstemmig zingen: dit is een cursus voor ervaren zangers die een persoonlijke stempel willen drukken op een song en dus meer willen dan een nummer coveren.

Voor wie?

Dit is een cursus voor zangers die hun eigen mogelijkheden uit willen bouwen en onderzoeken. Heb je zangervaring en durf je uitgedaagd te worden, dan is dit echt iets voor jou.

Deelnemen?

Wil je deelnemen maar twijfel je of deze cursus bij je past, neem dan contact op met docent Liek Peters: l.peters@delindenberg.com

Wie geeft er les?

Liek Peters

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft gestudeerd aan het conservatorium in Arnhem, zingt regelmatig in verschillende pop & jazz-formaties en heeft haar eigen Liek Peters Band. Liek geeft al jarenlang zowel individuele lessen als groepslessen zang en blijft nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen op zanggebied om cursisten zo passend mogelijk les te kunnen geven. ‘Zingen is heerlijk en het wordt nog leuker als je leert hoe je je stem en muzikaliteit kunt inzetten’.

Liek Peters is sinds 1997 verbonden aan de Lindenberg als zangdocent lichte muziek. Ze heeft…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps