Inschrijven

Icon/Lesvorm Kies lesvorm
  • Icon/Docent Docent(en): 
  • Icon/Leeftijd
  • Icon/Datum
  • Icon/Frequentie Frequentie: 
  • Icon/Lessen Aantal: 
  • Icon/Locatie Locatie: 
  • Icon/Datum Lesdag: 
Icon/Locatie Locatie
Icon/Datum Lesdag

Zang verdieping: singer songwriter inspiratie 15+
€ 99,-
Bekijk opties

Zang verdieping: singer songwriter inspiratie 15+

Icon/Docent Docent(en): Lisa Kezer

Icon/Lessen Aantal: 5 lessen

Icon/Datum Startdatum: 14 feb

Icon/Datum Lesdag: maandag

Icon/Datum Lestijd: Klik op "Bekijk opties"

Icon/Leeftijd Leeftijd: 15 - 99 jaar

Icon/Locatie Locatie: Centrum

Icon/Frequentie Frequentie: Wekelijks

Wat kun je verwachten?

Inspiratie voor singer-songwriters

Deze cursus is een inspiratie voor alle singer-songwriters uit Nijmegen en omstreken. We spelen een zelfgeschreven nummer voor elkaar, zodat je veel ervaring op doet. Daarnaast analyseren we de beste nummers van onze favoriete artiesten en gaan erover in gesprek waaróm die zo goed zijn.

This course is taught in Dutch. In most cases it is possible to follow this course if you are an English speaker, but please consult our course administration department beforehand to be sure: cursussen@delindenberg.com.
Lees meer

Waar heb jij behoefte aan?

We gaan ook in op jouw vragen. Wellicht heb je behoefte aan harmonieleer, teksten schrijven, of arrangeer tips voor gitaar en piano. Misschien wil je tips over zangtechniek of over hoe je in een flow kunt komen. Alles is mogelijk. Na 15 lessen ben je beter geworden in songwriting en wordt optreden steeds leuker! We focussen niet op een resultaat, maar op het proces. 

Professioneel singer-songwriter

Deze cursus wordt gegeven door Lisa Kézér, zij is professioneel singer songwriter en vocal coach. Ze bracht twee eigen cd’s uit en schrijft o.a. voor de folk/americana groep Magnolia. In juni 2020 won ze de European Songwriting Award voor haar lied 'Windvlaag'. www.lisake.com

Wie geeft er les?

Lisa Kezer

Lisa Kézér is singer/songwriter en een bedreven vocal coach. Ze studeerde aan het conservatorium in Arnhem en deed de master Vocal Leadership in Tilburg. In 2020 won ze de European Songwriting Award voor haar lied ‘Windvlaag’.  

Lisa vindt het belangrijk dat iedereen de kracht van muziek ervaart. Zingen brengt je dichter bij je gevoel. Een goede zangtechniek en verdieping in muzikale vaardigheden kunnen je helpen om je vrij en krachtig te kunnen uiten.  

www.lisake.com 

Lisa Kézér is singer/songwriter en een bedreven vocal coach. Ze studeerde aan het conservatorium…

Lees meer

Locaties

Lindenberg Centrum

Ridderstraat 23,
6511 TM Nijmegen, Google maps