Expeditiekaart

Een culturele roadtrip door Nijmegen

Weet jij wat Nijmegen op cultureel vlak te bieden heeft? Met de Expeditiekaart maak je op drie avonden kennis met de Lindenberg, LUX en de Stadsschouwburg. En het fijne is, je hoeft niet zelf te zoeken en te kiezen. Wij kiezen voor jou! Een dansvoorstelling in LUX, een toneelvoorstelling in de Stadsschouwburg en een cabaretvoorstelling in de Lindenberg. Samen voor € 45,-. Ga je mee op expeditie?

Remco Veldhuis - Lang verhaal kort

do 26 sept 20.00 uur | Lindenberg

Altijd al eens iets willen weten van die net zo vaak opgehemelde als vervloekte Bijbel, maar nooit tijd genoeg? Remco heeft de oplossing: Lang verhaal kort. Een snelcursus bijbelkunde op komische wijze.

Toneelgroep Maastricht - Peachez

woe 20 nov 20.00 uur | Stadsschouwburg

Een vurig pleidooi voor een onvoorwaardelijk geloof in de liefde. Het verhaal van Ilja Leonard Pfeijffers gelijknamige roman, met Porgy Franssen en Maartje van de Wetering in de hoofdrol.

Keren Levi & Yannis Kyriakides - Unmute

vrij 24 jan 20.30 uur | LUX

Met biologerende soundscape, uitgevoerd door musici van Slagwerk Den Haag, raakt Unmute de verontrustende ontwikkeling waarin het recht op vrijheid van meningsuiting wordt ingezet om andere stemmen juist tot zwijgen te brengen.

 

Hoe werkt het:

Met een ticket - dat je vanaf donderdag 16 mei koopt bij de Stadsschouwburg - kun je naar de drie voorstellingen. Voor de voorstelling in de schouwburg kies je zelf je plaats. Voor de voorstellingen in LUX en de Lindenberg kun je op de dag zelf, op vertoon van je Expeditiekaart-ticket, je kaartje ophalen bij de betreffende kassa. 

Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, bestel hem dus snel! 

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.