Krisztina Vigh –Debuut

KRISZTINA VIGH –DEBUUT

17 T/M 29 JANUARI 2015

KRISZTINA VIGH –DEBUUT

Opening zaterdag 17 januari 15.00 uur

Krisztina Vigh is een in Nederland wonende Hongaarse beeldend kunstenares en ontwerpster. Zij maakt werk dat haar passie voor experimenten met textiel laat zien
Sinds haar kindertijd is reizen een obsessie. Op haar reizen heeft ze kennis gemaakt met diverse culturen en religies: deze zijn onderdeel van haar en haar beeldend werk geworden.

Traditionele technieken en folklore met een moderne twist

Krisztina mixt diverse beeldende kunstvormen. Als uitgangspunten hanteert zij traditionele technieken en folklore en geeft deze een moderne twist.
De bijna zwart en wit, figuratieve, schilderwerken en tekeningen zijn voortgekomen uit de vruchtbare bodem van haar fantasie en persoonlijkheid. Het thema van haar schilderijen in zacht kleurenschema bestaat uit uitgesproken fysieke figuren en menselijke invloeden. Krisztina Vigh 's stijl is zeer herkenbaar in haar borduurwerk, handgemaakte tekeningen en applicatie van pailletten , die elk stuk uniek maken.


Krisztina voegt een exclusieve kwaliteit toe van demi - couture details en uniek bereid textiel, allen vervaardigd met het uitstekende vakmanschap van een ervaren kunstenares. Ze is een creatieve geest die elke jurk tot een kunstwerk wil maken en voor wie ieder detail telt.

Filosofie van de kunstenares: kunst is geen voorrecht, het is een fundamenteel onderdeel van het dagelijkse leven.


www.krisztinavigh.hu

info@krisztinavigh.hu

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.