MAUD PFEIFFER EN LIANNE LOUISE VAN ROSMALEN

WOENSDAG 7 T/M VRIJDAG 23 DECEMBER 2016

PRACHTIGE, PERSOONLIJKE EN VERHALENDE ILLUSTRATIES.

Maud en Lianne studeerden beide in 2016 af aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten te Arnhem, richting Docent beeldende kunst en vormgeving. Zij vielen op door hun prachtige, persoonlijke en verhalende illustraties. Waar zijn verhalen nu beter op zijn plaats dan in de Lindenberg het Huis voor de Kunsten?

Lianne Louise van Rosmalen - illustratieve mix

Laat je meenemen door het beeld en de taal van de poëzie-portretten van Lianne Louise. De extra verdieping in deze portretten zit hem in het feit dat ze allemaal autobiografisch zijn. In elk portret zit een verhaal verstopt wat refereert naar een tijdsperiode in het leven van Lianne Louise. Naast de poezië-portretten presenteert ze ook ander werk in de Lindenberg. Illustratief met de mix tussen verschillende materialen van keramiek tot aan hout. Lianne Louise is op vrijdagmiddag 16 december aanwezig in de Lindenberg waar ze in de exporuimte aan het werk is. Er is dan ook de ruimte om werk van haar te kopen.
Meer weten over Lianne Louise? Ga dan naar haar website: www.liannelouise.nl

Maud Pfeiffer - beeldend dagboek

Maud Pfeiffer maakt grafische prints en illustraties en ontwerpt producten. In haar afstudeerjaar heeft Maud een dagboek aangelegd. Geen geschreven dagboek, maar een dagboek uit afbeeldingen. Ze maakt en verzamelt beelden die ze tegenkomt in het dagelijks leven, die haar bezighouden en fascineren. De grote diversiteit van dit beeldend dagboek heeft ze uiteindelijk verwerkt tot grafische prints. Deze prints gebruikt ze in verschillende gebruiksvormen, zoals behang, inpakpapier, posters en ansichtkaarten. "Bij mijn inpakpapier krijg je ook een stukje van mijn dagboek cadeau."
Meer weten over Maud? Ga dan naar haar website: www.maudpfeiffer.nl