Playing Creators: Ilse van Stokkum & Carlijn Veurink

11 t/ 29 oktober

Ilse van Stokkum en Carlijn Veurink zijn beide in 2017 afgestudeerd aan Product Design ArtEZ te Arnhem. Beide ontwerpers hebben op een speelse en verrassende manier een eigen draai aan het ontwerpproces gegeven. 

Ilse heeft tijdens het creëren van haar collectie Dreaming with open eyes op een intuïtieve manier miniatuur collages gemaakt. Deze ruimtelijke collages creëren samen een landschap dat tot leven komt en de bezoeker de gelegenheid geeft om zich te verwonderen. Ilse laat zich door deze wereld inspireren tot nieuwe producten. 
http://www.ilsevanstokkum.com/

Carlijn geeft in haar collectie The production theatre improvisatie tijdens het maakproces de vrije ruimte. Er ontstaat een relatie tussen lichaam, machine en materiaal die door elke gebruiker op een unieke manier tot een product leidt. Carlijn maakt de gebruiker nieuwsgierig om nieuwe mogelijkheden van de machines te onderzoeken.   
http://www.carlijnveurink.com/

 

Onze afdeling Cursusadministratie is tijdelijk niet telefonisch bereikbaar op vrijdag. De afdeling is maandag t/m donderdag van 10.00 tot 16.00 uur bereikbaar op 024 - 327 39 22.