Wat leuk dat je naar één van onze livestream voorstellingen gaat! En dat op de bank vanuit jouw eigen huiskamer. Zorg dat je jouw computer/laptop/tablet/telefoon en natuurlijk een lekker drankje en hapje bij de hand hebt. Wij wensen je een hele fijne voorstelling! 

Hoe woon je een livestream voorstelling bij?

 • Koop een V-ticket via onze website. Je ontvangt na jouw bestelling, net als bij een gewoon ticket, een e-mail met het V-ticket. Let op: we gebruiken hiervoor het e-mail adres wat je tijdens het bestellen ingeeft. Heb je geen V-ticket ontvangen? Kijk dan in je spam/ongewenste e-mailmap. Heb je alsnog geen e-mail ontvangen? Stuur dan een mail naar onze receptie via info@delindenberg.com
   
 • De livestream staat 15 minuten voor aanvang van de voorstelling klaar. Zet jouw computer/laptop/tablet/telefoon op tijd klaar.
   
 • Tip: test vooraf of de link werkt. Open het V-ticket (pdf) en klik op de button met het rode V-ticketlogo.

Je wordt doorgestuurd naar de controlepagina van Ovatic, hier worden jouw bestelgegevens geverifieerd. Je ziet onderstaand scherm verschijnen:

 • Je hoeft zelf geen code in te voeren, dit gaat allemaal automatisch (maar pas als de stream klaar staat, dus 15 minuten voor aanvang). Vergeet niet dit inlogscherm af en toe te refreshen (F5).
   
 • Er verschijnt een startknop om de stream te starten en live te genieten van de voorstelling in de Lindenberg.

Let op: Je kunt maar op één browser tegelijk inloggen en de livestream bekijken.

Veelgestelde vragen:

Met hoeveel personen kun je naar een livestream voorstelling kijken?
Met 1 V-ticket kun je op 1 apparaat een livestream voorstelling bekijken. Je kan elke browser gebruiken. Het is een huiskamerticket waarmee jij met je partner, kinderen, vrienden of collega's mag kijken. Houd hierbij uiteraard wel rekening met de coronamaatregelen.

Je hebt de livestream voorstelling gemist. Kun je toch nog kijken?
Nee, een streaming voorstelling is live en wordt niet opgenomen. Er vindt geen restitutie plaats indien je geen gebruik maakt van je V-ticket.

De voorstelling is al begonnen. Kan ik toch nog kijken?
Alleen als je vooraf een kaartje hebt gekocht (tot een uur voor aanvang kun je tickets online kopen), kun je op ieder moment live invallen. Je kunt de livestream voorstelling niet terugkijken.  

Hoe weet je of jouw internetverbinding de livestream aan kan?
Wij maken gebruik van Adaptive Delivery: dit betekent dat de videoplayer net als bij Netflix de kwaliteit van de stream bepaalt op basis van wat jouw internetverbinding en device op dat moment aan kan. Indien je geen snelle internetverbinding hebt, dan krijg je dus automatisch een lagere kwaliteit te zien. Het resetten van de modem en/of router wil nog weleens helpen om de verbinding te resetten en zodoende een betere connectie tot stand te brengen (en dus betere kwaliteit stream).

Als de verbinding weg valt tijdens het kijken, kan je dan opnieuw inloggen?
Als de verbinding wegvalt, dan kan je na ca. 30-60 seconden de pagina opnieuw laden (refreshen met F5). Je kunt ook opnieuw inloggen op een ander apparaat.

Let op: kijken op een  tweede apparaat werkt alleen als er geen kijksessie meer is op het eerste apparaat. Zorg voor een stabiele verbinding!

De livestream start niet. Wat moet ik doen?
Als de livestream niet start, vind je op bijvoorbeeld de website van Ticketmaster tips om het probleem te verhelpen. Stuur als dit niet helpt een mail naar onze receptie via info@delindenberg.com

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Koper van een V-ticket is het niet toegestaan een enkel deel van de livestream-voorstelling te reproduceren, verspreiden of uit te zenden in welke vorm en door welk middel dan ook, of opgeslagen worden in een database of terugzoek systeem.