Jouw voorstelling of concert

« overzicht

Kom bij ons met je voorstelling, concert en festival

Zoek je een bijzondere locatie voor je voorstelling, concert of festival in Nijmegen? Dan ben je in de Lindenberg aan het juiste adres.

Aanbod en prijs op maat

Onze programmeurs bespreken samen met jou de zaalhuurtarieven, bijkomende kosten voor technische wensen en jouw recette opbrengsten. Zo krijg je advies op maat en een duidelijk overzicht van de kosten. Daarna beslis je pas of je de ruimte wilt huren.

Contact

Informatie en zaalhuurtarieven:
bel 024 327 39 39 of mail verhuur@delindenberg.com.

  • Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kies daarna de ruimte die het beste bij jouw idee past.

Servicepakket

Als amateurgezelschap en culturele instelling kan je gebruik maken van ons servicepakket.

inclusief

  • zaalhuur
  • basistechniek en technicus
  • kaartverkoop
  • basispakket publiciteit.

Techniek: De basistechniek, inclusief de werkzaamheden van één technicus, is inbegrepen bij de culturele zaalhuurprijs. Extra faciliteiten als zendermicrofoons, beamers, een vleugel, rookmachines, etc zitten niet bij de prijs inbegrepen. Kosten voor deze extra faciliteiten kun je opvragen bij de afdeling Verhuur.

Kaartverkoop: De kaartverkoop voor je voorstelling verloopt via onze kassa en website. Wil je dit anders organiseren? Informeer naar de mogelijkheden.

Publiciteit: Ons publiciteitspakket bevat een vermelding van je voorstelling op onze website. Ook nemen we je voorstelling op in het agenda-overzicht dat naar diverse media wordt gestuurd.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel
Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.