« overzicht

Een creatieve setting

De Lindenberg is geen standaard locatie, maar een creatieve en culturele plek met een ongedwongen sfeer gelegen in het centrum van Nijmegen. Geef een lezing in een volle, sfeervolle theaterzaal of ga voor een kleine presentatie in een creatieve ruimte!  

Alle faciliteiten zijn aanwezig 

Perfect licht en geluid, mogelijkheid voor livestreaming en catering en techniek in eigen beheer. Alles is aanwezig voor jouw perfecte bijeenkomst! Onze technische medewerkers zorgen ervoor dat je de lezing of presentatie zonder problemen kunt starten. Onze zalen zijn ook geschikt voor congressenvergaderenworkshops en trainingen

Geschikte ruimtes: 

Lindenbergzaal (336 zitplaatsen) - Steigerzaal (144 zitplaatsen) - Valkhofzaal (120 zitplaatsen) - Karolingenzaal (72 zitplaatsen) - RedYellow of Blue Room (60 zitplaatsen) - Yellow + Blue Room (120 zitplaatsen) - Diverse lokalen 
Bekijk het complete overzicht met alle zalen en hun capaciteit.

Verras je gasten met een creatieve workshop of voorstelling 

Wij bieden diverse workshops aan in verschillende kunstdisciplines. Werk met collega’s aan teambuilding door middel van een workshop Improvisatietheater. Of verras je gasten met een voorstelling van een bekende cabaretier. 

Culinaire arrangementen 

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens de bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Wij bieden diverse mogelijkheden waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Bekijk onze pagina met culinaire arrangementen.   

Meer informatie: 

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zalencapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding  
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF) 
» Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur voor iedereen!

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen. 

 

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel