« overzicht

Kleine lezingen en voorstellingen

De Karolingenzaal is de meest laagdrempelige, maar toch echte theaterzaal in de Lindenberg! Onze kleinste theaterzaal is ingericht met paarse banken en heeft een capaciteit van 72 personen. Dankzij de knusse inrichting creëer je op eenvoudige wijze een warme sfeer waarin jouw gasten zich thuis voelen.

Zoek je een intieme theaterzaal met een wat kleiner oppervlak waardoor je tijdens je presentatie of lezing heel dicht bij je publiek staat? Of een podium waar je (een deel van) je voorstelling kunt uitproberen op een groep bekenden? Dan ben je in de Karolingenzaal aan het juiste adres!

 

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor subruimtes zodat je naast het plenaire programma in de Karolingenzaal verschillende workshops of break-out sessies kunt organiseren. Zo hebben wij nog 2 andere theaterzalen, 4 vergaderzalen en meerdere multifunctionele ruimtes.

Culinaire arrangementen

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire arrangementen waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

 

Meer informatie:

» Tarievenlijst 2024 (PDF)
» Zaalcapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
»  Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel