« overzicht

Workshops & Vergaderen

Een flinke brainstormsessie, een verdiepende training of juist een jaarvergadering? In de creatieve Red Room met veel daglicht kan iedereen zich volledig storten op de inhoud. De Red Room is ideaal voor vergaderingen en trainingen, lezingen en presentaties en workshops. Ben je met een grote groep? Combineer dan de Red Room met de Yellow Room en de Blue Room. De drie zalen delen een centrale ontvangstruimte met eigen bar en koffieapparaat en bieden daardoor gezamenlijk ruimte voor ontvangst- en pauzemomenten buiten de zaal. De Red, Yellow en Blue Room zijn geschikt voor kleine en grote groepen (maximaal 180 personen).

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Heb je een (groot) congres gepland in de Lindenbergzaal, Steigerzaal, Karolingenzaal of Valkhofzaal? De Red Room is ideaal als subruimte voor een workshop of break-out sessie. Ook hebben wij nog meerdere multifunctionele ruimtes.

 

Culinaire arrangementen

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire arrangementen waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

 

Meer informatie:

Draag bij aan kunst en cultuur

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel
De verkoop van onze voorstellingen voor voorjaar 2022 start maandag 8 november om 10.00 uur.
Het programma staat maandag 1 november online.