« overzicht

Sfeervol en veelzijdig

In de Valkhofzaal ga je met een knipoog een stukje terug in de tijd. De Valkhofzaal met haar mooie muurschilderingen is één van onze grootste vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 120 personen. De ruimte is daarmee zeer geschikt voor vergaderingen, lezingen en presentaties. De Valkhofzaal en bijbehorende twee balkons bieden een fantastisch uitzicht over de Waal, de Waalbrug en de Valkhofkapel. De Valkhofzaal beschikt over een eigen bar en is daarmee ook geschikt voor recepties en andere feestelijke bijeenkomsten.

Smartboard

In de Valkhofzaal is een smartboard aanwezig: een groot interactieve scherm die je voor je presentatie en als whiteboard kunt gebruiken. Met de vergadercamera’s op deze smartboards kunnen mensen bovendien vanuit huis mee vergaderen alsof ze erbij zijn.

 

Combineer meerdere ruimtes

De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor subruimtes zodat je naast het programma in de Valkhofzaal ook verschillende workshops of break-out sessies kunt organiseren. Zo hebben wij nog 3 theaterzalen, 3 vergaderzalen en meerdere multifunctionele ruimtes.

 

Culinaire arrangementen

Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire arrangementen waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. 

Meer informatie:

» Tarievenlijst 2023 (PDF)
» Zaalcapaciteit (PDF)
» Vraag onze brochure Huur de Lindenberg aan
» Schrijf je in voor onze nieuwsbrief (maximaal vier keer per jaar)
» Neem contact met ons op voor een persoonlijke rondleiding
» Algemene voorwaarden verhuur Lindenberg (PDF)
»  Lees hier wat klanten over ons zeggen

Draag bij aan kunst en cultuur

Door bij de Lindenberg een ruimte te huren draag je bij aan kunst en cultuur. Lees hier hoe je ons helpt met onze missie: kunst en cultuur voor iedereen.

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel