Lindenberg Café

« overzicht

Gezellig en sfeervol

In het Lindenberg Café geniet je van duurzaam, lokaal en vooral lekker eten en drinken. Ons gezellige café en centraal gelegen foyer zijn groot, maar eenvoudig in te richten in knusse hoekjes. De ideale locatie voor een voedzame lunch, uitgebreid diner of gezellige borrel tijdens een congres, vergadering, voorstelling of feestelijke bijeenkomst. Het Lindenberg Café heeft een open keuken, sfeervolle bar en een eigen podium. Met lekker weer kun je van een hapje en drankje op ons buitenterras genieten met uitzicht op het Valkhofpark en de Waalbrug.

 

Streekproducten
Onze producten komen zoveel mogelijk in een cirkel van 50 km bij ons vandaan. En, als het kan, rechtstreeks van het land. Onze avondmaaltijden wisselen regelmatig. Bekijk ons menu. Heb je interesse om met je collega’s of gezelschap bij ons te komen eten en drinken? Of ben je nieuwsgierig wat wij tijdens je congres of vergadering voor je kunnen betekenen? Bekijk dan onze pagina met culinaire arrangementen.

 

Combineer meerdere ruimtes
De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden. Zo hebben wij voldoende ruimte voor een plenair programma of voorstelling in één van onze theaterzalen. Of kom samen voor een workshop, vergadering of break-out sessie in onze vergaderzalen of multifunctionele ruimtes.

Meer informatie:

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel
Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.