Lindenbergzaal

« overzicht

Grootste theaterzaal

Voor congressen en voorstellingen

In de prachtige Lindenbergzaal met traditionele rode theaterstoelen is het unieke theatergevoel altijd aanwezig! Onze grootste theaterzaal met een capaciteit van 340 zitplaatsen is perfect voor jouw congres, symposium, lezing, voorstelling of concert. De zaal heeft een inschuifbare tribune, een eigen foyer en een vlakke vloer waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Er is tevens livestreaming mogelijk voor jouw online of hybride evenement.

 

Combineer meerdere ruimtes
De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor subruimtes zodat je naast het plenaire programma in de Lindenbergzaal verschillende workshops of break-out sessies kunt organiseren. Zo hebben wij nog 2 andere theaterzalen, 4 vergaderzalen en meerdere multifunctionele ruimtes.

 

Culinaire arrangementen
Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire mogelijkheden waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Bekijk hier onze culinaire arrangementen.

Meer informatie:

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel
Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.