Valkhofzaal

« overzicht

Sfeervol en veelzijdig

In de Valkhofzaal ga je met een knipoog een stukje terug in de tijd. De Valkhofzaal met haar mooie muurschilderingen is één van onze grootste vergaderzalen met een capaciteit van maximaal 120 personen. De ruimte is daarmee zeer geschikt voor vergaderingen, lezingen en presentaties. De Valkhofzaal en bijbehorende twee balkons bieden een fantastisch uitzicht over de Waal, de Waalbrug en de Valkhofkapel. De Valkhofzaal beschikt over een eigen bar en is daarmee ook geschikt voor recepties en andere feestelijke bijeenkomsten.

 

Combineer meerdere ruimtes
De Lindenberg biedt een diversiteit aan mogelijkheden voor subruimtes zodat je naast het programma in de Valkhofzaal ook verschillende workshops of break-out sessies kunt organiseren. Zo hebben wij nog 3 theaterzalen, 3 vergaderzalen en meerdere multifunctionele ruimtes.

 

Culinaire arrangementen
Het gezellige Lindenberg Café en grote centraal gelegen foyer zijn beschikbaar voor de cateringmomenten tijdens jouw bijeenkomst. Heb je interesse in een lunch, diner of borrel? Of wil je een compleet vergaderarrangement? Wij bieden diverse culinaire mogelijkheden waarbij gewerkt wordt met duurzame en eerlijke (streek)producten. Bekijk hier onze culinaire arrangementen.

Meer informatie:

Offerte aanvragen

Particulier
Zakelijk
Cultureel
Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.