Kortingsregelingen voor cursisten

In bepaalde gevallen geeft de Lindenberg korting op je cursusgeld. Daarnaast heb je met je cursuspas recht op leuke kortingen op professionele voorstellingen in de Lindenberg of bij andere podia en winkeliers.

  • Studenten: 15% korting op het cursusgeld. Klik hier om meer te lezen over alle kortingen voor studenten.
  • Stichting Leergeld: voor kinderen wiens ouders wat minder te besteden hebben
  • Meedoen-regeling: voor volwassenen die wat minder te besteden hebben
  • Gezinskorting: gezinnen waarvan drie of meer leden een cursus bij de Lindenberg volgen en die woonachtig zijn op hetzelfde adres, ontvangen 5% korting op hun cursusgeld. Deze korting wordt automatisch berekend en hoef je niet aan te geven op het inschrijfformulier.
  • Danskorting: volg je meerdere jaarcursussen in dans (twee keer een half jaarcursus telt ook als een jaarcursus), dan krijg je korting. Bij twee cursussen krijg je 15% korting, bij drie cursussen 25% en bij vier cursussen 30%.
  • Biebkorting: leden van de Openbare Bibliotheek Gelderland-Zuid ontvangen 5% korting op alle schrijfcursussen van de Lindenberg.
  • Samenspeelkorting: Lindenberg cursisten die in een band of ensemble van de Lindenberg spelen, of in een Lindenbergkoor zingen, krijgen 15% korting op de prijs van een knipkaart (van 5 of 10 individuele lessen).
  • Vriendenkorting: als Vriend van de Lindenberg krijg je korting op je cursusgeld. Voor Kompanen is dat 5%, voor Supervrienden 10%. 

Recht op korting?

Geef op het inschrijfformulier aan welke kortingsregeling op jou van toepassing is. De korting voor Stichting Leergeld hoef je niet aan te geven: deze wordt automatisch toegepast na aanmelding door Leergeld Nijmegen. Je mag maar van één kortingsregeling gebruikmaken. Geef je meerdere kortingsmogelijkheden op, dan geeft de Lindenberg je de hoogste korting. Moet je iets nasturen? Stuur de kopie van je bewijs van inschrijving of de kopie van je biebpas naar: Lindenberg Cultuurhuis Postbus 578 6500 AN Nijmegen

Kortingen met je cursistenpas

Met je cursistenpas krijg je € 2,00 korting op professionele voorstellingen in het Lindenberg Theater. Cursisten krijgen ook korting bij diverse concerten en voorstellingen bij andere theaters en bij bepaalde winkels.