Meedoen-regeling van kracht in de Lindenberg

Meedoen-regeling

De Lindenberg doet dit seizoen weer mee aan de meedoen-regeling van de gemeente Nijmegen.

Wat houdt dat in?

Heb je een aanvraag gedaan bij de gemeente Nijmegen en een digitale bevestiging gehad dat je recht hebt op de meedoen-regeling? Dan mag je € 150,- van de gemeente besteden aan een activiteit in cultuur, sport of educatie. Bij de Lindenberg bijvoorbeeld! Bij ons kan je dit besteden aan een cursus of theatervoorstellingen.

Maar hoe werkt dat dan?

Wil je een cursus doen? Dan krijg je van ons 10% korting op ons cursusaanbod voor volwassenen. Van het bedrag ná korting betaalt de gemeente € 150,-. Het bedrag dat dan overblijft betaal je zelf. Let op: deze keuze is alleen mogelijk als je het hele Meedoen-bedrag aan een cursus bij de Lindenberg besteed.

Wil je theatervoorstellingen bezoeken? Dan heb je bij ons twee opties.

  • Optie 1: je krijgt van ons een theaterbon ter waarde van € 90,- die je aan onze voorstellingen kan besteden. Dit kost je niks: de gemeente betaalt € 75,- en de overige € 15,- krijg je van ons. Je hebt dan nog €75 Meedoen-bedrag over om elders te besteden.
  • Optie 2: je krijgt van ons een theaterbon ter waarde van € 175,- die je aan onze voorstellingen kan besteden. Dit kost je niks: de gemeente betaalt € 150,- en de overige € 25,- krijg je van ons. Je hebt dan geen Meedoen-bedrag meer over om elders te besteden.

En wat moet ik precies doen?

Voor een cursus: vink bij je online inschrijving op onze website onder het kopje 'Kortingen' de optie 'Meedoen-regeling' aan. De korting gaat pas van kracht nadat je de (originele!) brief van de gemeente bij de Lindenberg bent komen overhandigen zodat wij de code kunnen scannen of nadat je jouw mail van de gemeente met QR-code hebt doorgestuurd. Dit mag naar cursussen@delindenberg.com, met vermelding van je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum. Dan kunnen we jouw korting pas verder verwerken.

Voor de theatervoorstellingen: schrijf je in voor de theaterbonnen via deze link. De inschrijving is pas definitief nadat je de (originele!) brief van de gemeente bij de Lindenberg bent komen overhandigen, zodat wij de code kunnen scannen en jouw korting verder kunnen verwerken

Veel plezier in ons huis voor de kunsten!

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.