Menu

Kom je bij ons eten?

Met verse streekproducten bereidt het Lindenberg Café heerlijke, ambachtelijke lunchgerechten en daggerechten. Ambachtelijke broodjes, lekkere soep, heerlijke hapjes, verse salades en frisse drankjes; ons Café heeft het allemaal. Smakelijk!

Bekijk hier de menukaart

*** NIEUW IN HET LINDENBERG CAFÉ: DE DAGHAP ***

Nieuw in het Lindenberg Café: De Daghap. Elke dag is er een vegetarische maaltijd verkrijgbaar voor €10,-. Zolang de voorraad strekt - en dan komt er weer een nieuwe daghap. De Daghap is ook altijd to go verkrijgbaar.

OP DIT MOMENT SCHAFT DE POT:
Oosterse eiermie met paksoi, taugé, kool, cashewnoten en ei                €10,-

-----------------------------------------------------------------------------------

Reserveren:

Wil je een tafel reserveren voor lunch of diner? Bel 024 327 39 40. Wil je meer informatie over onze verhuurmogelijkheden? Bel 024 327 39 39.

Openingstijden:

Maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag: 15.00 - 23.30 uur *
Woensdag: 13.00 - 23.30 uur *
Zaterdag: 09.00 - 23.30 uur *
Op zondag worden de openingstijden aangepast aan de activiteiten in het pand. Bij theatervoorstellingen blijft het café in ieder geval geopend tot 1,5 uur na de laatste voorstelling.

* De keuken is geopend tot 21.00 uur. 

Café huren

Wist je dat het  Lindenberg Café te huur is? Het café is eenvoudig in te delen in kleine sfeervolle hoeken. Daardoor kunnen grote en kleine gezelschappen bij ons terecht. Het Lindenberg Café heeft bovendien een podium met de benodigde technische uitrusting. Wij verzorgen met plezier jouw receptie, borrel, lunch of diner. Interesse? Lees dan meer over onze verhuurmogelijkheden.

Het nieuwe najaarsprogramma voor seizoen 2020/2021 (t/m december) staat online onder de knop 'Agenda'! Maak je keuze uit de mooiste cabaret-, toneel-, stand-up- en kindervoorstellingen.