Vinden en Verbinden

Musical 2017-2018

musical vinden en verbinden

Op 11 september 2017 start de Lindenberg voor de 4e keer  met een musicalproductie in samenwerking met Tandem Welzijn, Pluryn en Hobbycentrum Nijmegen. Deze bijzondere productie, in het kader van het inclusie-project Vinden & Verbinden, staat onder leiding van drie professionele kunstvakdocenten van de Lindenberg en is er voor iedereen in de leeftijdsgroep 15-25 jaar. Maar dan ook echt voor iedereen!     

Inclusie

Vinden en Verbinden valt onder inclusieve vrijetijdsbesteding, dat is gebaseerd op principes van diversiteit en gelijkwaardigheid; iedereen kan deelnemen ongeacht een verschillende achtergrond, fysieke en mentale mogelijkheden. We werken in dit wijkproject samen met bewoners van de Muntenbuurt en Hazenkamp.

Ben je tussen de 15 en 25 jaar oud en wil je acteren, zingen en dansen, dan zijn wij op zoek naar jou!Het is geen vereiste om het goed te kunnen, je moet het gewoon graag willen doen. Bovendien is het een fijne manier om nieuwe mensen te leren kennen. De repetities vinden plaats in wijkcentrum De Klokketoren (Goffertpark) op maandag van 19u tot 21u.

Kosten 

Misschien nog belangrijk om te weten: deelname aan dit project is goedkoper dan de reguliere cursussen van de Lindenberg omdat we gesponsord worden door verschillende fondsen. Ook deze fondsen onderschrijven hoe belangrijk het is dat iedereen mee moet kunnen doen. De kosten bedragen €120,- voor een heel cursusjaar. Het project, bestaande uit 30 repetities en 4 voorstellingen, loopt vanaf 11 september tot en met de voorstellingen in mei en juni 2018.

Indien de kosten van deelname nog te hoog zijn, kan Stichting Leergeld mogelijk bijdragen (www.leergeld.nl/nijmegen).

Hiek Sparreboom, de projectleider van deze musical, wil graag meer uitleg geven over de nieuwe musicalproductie. Je kunt haar bereiken op telefoonnummer 06-2306 2603 of mailen h.sparreboom@delindenberg.com .

De Engerds Family

Een jaar lang werken we aan De Engerds Family; een musical vol horror met humor.

Een meisje heeft een advertentie gelezen waarin in een villa een huishoudelijk medewerkster wordt gevraagd. Zo'n baan ziet ze wel zitten, dus ze reageert. Ze wordt uitgenodigd in de villa, maar als ze daar aankomt, blijkt het een bouwvallig landhuis te zijn. In dat huis wonen allerlei enge types en iedereen gedraagt zich heel erg raar. Ook haar functie als huishoudelijk medewerkster blijkt heel andere te zijn dan gedacht.....

Doe je mee? Meld je dan nu aan!