Cursisten winnen publieksprijs

CURSISTEN WINNEN PUBLIEKSPRIJS

Cursisten jongerentheater de Lindenberg winnen publieksprijs Festival Havenwerk

De theaterproductiegroep voor jongeren (15-18 jaar) van de Lindenberg Nijmegen heeft zondag 2 juni de publieksprijs gewonnen tijdens de Regatta – wedstrijd voor jeugdtheaterscholen op het talentenfestival Havenwerk in Deventer. Van de zeven geselecteerde voorstellingen, won de Lindenberg de publieksprijs met de voorstelling: Geluk. NU!, gemaakt door leerlingen vande Lindenberg onder de regie van theaterdocent Rik Luijmes.

Uit de dertien inzendingen voor Regatta 2013 heeft de onafhankelijke commissie zeven deelnemers uitgekozen die hun concept verder hebben uitgewerkt tot een voorstelling en deze hebben gespeeld tijdens het festival Havenwerk op zaterdag 1 en zondag 2 juni j.l. in Deventer.

De Lindenberg was met Geluk. Nu! een van de geselecteerde voorstellingen. De publieksjury, bestaande uit leerlingen van de deelnemende jeugdtheaterscholen, beoordeelden de voorstelling van de Lindenberg als favoriet voor de publieksprijs. Festival Havenwerk is het landelijk talenten-festival in Deventer waar jaarlijks een keur aan theater-, dansvoorstellingen en muziekoptredens uit Nederland en België te zien zijn www.festivalhavenwerk.nl.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.