Cursussen starten weer seizoen 2019-2020

1 september Open Dag en 2 t/m 7 september Proeflessenweek

Een nieuw jaar, een nieuwe kans om iets nieuws te leren van een van onze 90 kunstvakdocenten! In september starten de cursussen van een nieuw seizoen bij de Lindenberg, huis voor de kunsten in Nijmegen, in muziek, dans, theater, schrijven en beeldende kunst. Als je nog niet zo goed weet wat je wilt gaan doen, of bij welke docent, kan je op 1 september tussen 14.00 en 17.00 uur bij de Open Dag. Of volg vrijblijvend een proefles in de Proeflessenweek, van 2 t/m 7 september. Of kom naar allebei, mag ook - dan weet je helemaal zeker dat je goed zit!

Open Dag

1 september tussen 14.00 en 17.00 uur is de Open Dag. Dit is een uitgelezen kans om eens rond te komen neuzen op de Lindenberg. In welke lokalen vinden de lessen eigenlijk plaats? Wie is de docent? Wat hebben anderen geleerd tijdens vorig cursusseizoen? Misschien weet je nog wel helemaal niet wat je wilt gaan doen: dan kan je ook bij verschillende afdelingen binnenlopen en eens rondkijken. De Open Dag is gratis toegankelijk, en er is de hele middag een doorlopend programma - dus loop gewoon lekker binnen. 

Het programma van de Open Dag vind je hier

 

Proeflessenweek

Zit er een cursus tussen die je toch wel erg leuk vindt? Dan kan je gaan uitproberen tijdens de Proeflessenweek, van 2 t/m 7 september. Je kan gewoon meedoen als er genoeg plek is, of meekijken als de les al volzit. Ook dan kan je je nog inschrijven: mochten er genoeg aanmeldingen zijn bovenop de volle les komt er misschien wel een tweede cursusmoment bij. De proefles in de Proeflessenweek is ook gewoon de eerste les van de cursusreeks: mocht je door willen gaan met de cursus hoef je dus niks in te halen.

In principe doen alle cursussen mee aan de Proeflessenweek. Er zijn een paar uitzonderingen.
Bekijk het hele programma hier!

Let op, wijziging: de proefles Groepsles viool beginners (A) zal niet op woensdag 04-09 plaatsvinden, maar op donderdag 05-09 om 20.30 uur in lokaal 32 van docent Gaby van Hoof.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.