27-07-2023

Van 3 t/m 9 september

Iedereen die graag iets creatiefs wil leren, maar nog twijfelt over wat, kan in de week van 3 t/m 9 september gratis een cursus uitproberen bij Lindenberg Cultuurhuis. De hele week is er een breed aanbod in dans, theater, schrijven, muziek en beeldende kunst. Inschrijven is voor de meeste proeflessen niet nodig.

Nieuw cursusseizoen vanaf 18 september 
De Proeflessenweek van Lindenberg Cultuurhuis is een week waarin binnen elke leeftijdscategorie proeflessen worden gegeven. Tijdens deze week kun je twee weken vóór de start van een cursus al een proefles volgen. Hét moment dus om te kijken of die ene cursus wat voor je is. Van 3 t/m 9 september is er een breed aanbod proeflessen voor bekende en nieuwe cursussen in theater, dans, muziek, schrijven en beeldende kunst die vanaf 18 september starten. Een greep uit het nieuwe aanbod: ‘Yoga/stretching’, ‘Schrijven in de wonderkamer’, ‘Acteren volgens methode Meisner’, ‘Upcycling en circulaire mode’ en het ‘Wereldmuziek ensemble’. 
 

Inschrijven vaak niet nodig 
Voor de proeflessen van de cursussen beeldend, theater, dans en schrijven hoef je je niet vooraf op te geven om deel te nemen. Op de dag zelf schrijf je je bij de balie in de Lindenberg in voor de specifieke proefles. Voor muziek zijn er een aantal verschillende soorten proeflessen met ieder een eigen aanmeldprocedure. Voor muzieklessen en proeflessen koor meld je je vooraf aan, maar voor muziekcursussen geldt hetzelfde als bij de andere kunstdisciplines.

Meer informatie
Informatie over het aanmelden voor de proeflessen en een overzicht van alle proeflessen is te vinden via deze pagina.