Expeditiekaart

Expeditiekaart

Expeditiekaart: 3x theater voor maar €15 voor iedereen tot 30 jaar!

Weet jij wat Nijmegen op cultureel vlak te bieden heeft? Met de Expeditiekaart maak je op drie verschillende avonden kennis met de Lindenberg, LUX en De Stadsschouwburg. Een culturele roadtrip door Nijmegen dus!

Ieder seizoen bieden de Lindenberg, LUX en De Stadsschouwburg een overweldigend programma boordevol theater, cabaret, muziek, literatuur en meer. Ieder cultuurhuis is uniek in zijn soort: Stadsschouwburg is hét podium voor grote namen, in de Lindenberg maak je kennis met bekend én aanstormend cabarettalent en LUX biedt een podium aan jonge, beloftevolle makers, die over enkele jaren op het grote podium te zien zijn.

Maar welke voorstellingen kies je, welke voorstellingen zijn een “must see”? Om het voor jou gemakkelijk te maken hebben wij een voorstelling uitgekozen om je kennis te laten maken met de verschillende theaters. En dat voor een spotprijs: 3 x theater voor maar € 15,00!

De voorstellingen in 2019:

Toneel in LUX - do 14 feb
Toneelgroep Oostpool – People, Places & Things
We zijn tegenwoordig vrijer dan ooit, krijgen álle kansen, en toch zijn er steeds meer mensen die vastlopen. Als we leven met de gedachte dat het leven maakbaar is, wanneer ben je dan echt succesvol of gelukkig?
Meer informatie

Theater in de Stadsschouwburg – vr 22 feb
Hotel Modern – De grote oorlog
Op de speelvloer staat een miniatuur filmset: het landschap van het westelijk front nagebouwd met potgrond, peterselie en roestige spijkers. Met poppen, spectaculaire special effects en een live uitgevoerde soundtrack wordt de loopgravenstrijd indringend verbeeld.
Meer informatie

Cabaret in de Lindenberg – za 13 april
Yvonne van den Eerenbeemt - BRONST 
Cabaret over dierlijke driften. Wij maken rare sprongen, zeker als wij willen voortplanten. Verwacht wanhopige betogen, fluwelen liedjes en weinig tact. “Een groot talent dat je bij de kladden grijpt.” (jury Amsterdams Kleinkunst Festival)
Meer informatie

De Expeditiekaart* is tot en met woensdag 13 februari 2019 te koop bij de Stadsschouwburg (via de kassa of via de website). Op = op!

Hoe werkt het:
Met een ticket - dat je koopt bij de Stadsschouwburg - kun je naar de drie voorstellingen. Voor de voorstelling in de schouwburg kies je zelf je plaats. Voor de voorstellingen in LUX en de Lindenberg kun je op de dag zelf, op vertoon van je (e-)ticket, je kaartje ophalen bij de betreffende kassa.

*De Expeditiekaart kan worden aangeschaft door iedereen tot 30 jaar. Er kan om legitimatie worden gevraagd bij de kassa of deurcontrole.

 

De voorstellingen in 2018 waren:

Theater in LUX
Theater Rotterdam – Headroom

Theater in Stadsschouwburg Nijmegen
Het Nationale Theater: Daria Bukvić & Tofik Dibi - Melk en Dadels

Cabaret in De Lindenberg
Herman in een bakje Geitenkwark - Verplicht Spelen