Fotowedstrijd 'Kijk! Mijn familie'

FOTOWEDSTRIJD 'KIJK! MIJN FAMILIE'

STUUR EEN FOTO IN VÓÓR 27 SEPTEMBER

In het kader van de Nationale Fotoweek (20 t/m 29 september 2013) is er een fotowedstrijd. Het thema van de Nationale Fotoweek is "Kijk! Mijn familie!"

Lever je mooiste foto in met als thema: Kijk! Mijn familie. Denk daarin ook out of the box, bijvoorbeeld aan het zwarte schaap in de familie, familie ver weg / dichtbij / naast je. Een deskundige jury (bestaande uit experts van Galerie Bart, de Lindenberg en Museum Het Valkhof) beoordeelt de inzendingen en maakt op zondag 29 september een eerste, tweede en derde prijswinnaar bekend. In Museum Het Valkhof kan bovendien gestemd worden op de publieksprijs, ook deze wordt bekend gemaakt op zondag 29 september.

Alle ingezonden werken zijn digitaal te zien in het Museumcafé van Museum Het Valkhof. In het Expo-Podium van de Lindenberg is gedurende de Fotoweek een selectie van de inzendingen te zien uit de foto's die vóór 20 september 9.00 uur worden ingezonden.

Lever je werk in voor 27 september (of vóór 20 september als je een kans wilt maken in de Lindenberg te zien te zijn). Je kunt de foto mailen als bijlage naar fotowedstrijd@museumhetvalkhof.nl. De foto dient minimaal 1 mb te zijn en het liefst als JPEG bestand.

Er is in de Lindenberg, bij Galerie Bart en Museum het Valkhof vanalles te doen tijdens de fotoweek.

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.