Help mee met muziekactiviteiten in Heumensoord

HELP MEE MET MUZIEKACTIVITEITEN IN HEUMENSOORD

Wie helpt er mee met muzikale activiteiten met kinderen en jongeren in AZC Heumensoord? Er is behoefte aan muzikale activiteiten voor kinderen en jongeren in AZC Heumensoord. Daarom zijn we op zoek naar mensen die hieraan willen meewerken.

De initiatiefnemers

Beroepsmuzikanten Joop Veuger en Pier Winterwerp hebben al enige ervaring met muzikale activiteiten voor deze doelgroep. Zij willen deze activiteiten structureel organiseren en om dit te realiseren is er extra mankracht nodig. Er wordt gebruik gemaakt van de muziekinstrumenten die door de Lindenberg zijn ingezameld. De bewoners van Heumensoord gaan ook zelf aan de slag met muziek en worden actief betrokken bij de activiteiten.

Vrijwilligers gezocht

Heb jij interesse om mee te werken aan deze activiteiten? Lees dan onderstaande omschrijving van het 'vrijwilligersprofiel' waarnaar we op zoek zijn.

Profiel

De werkomstandigheden zijn bijzonder. De activiteiten vinden plaats in een grote ruimte waarin ook anderen verblijven. Er zijn taalbarrières, mogelijk grote verschillen in leeftijd en mensen die spontaan mee willen doen. Kortom er wordt veel van je reactievermogen en creativiteit verwacht.
We zoeken mensen die:
-instrumentale instructie willen geven (gitaar, viool, fluit, accordeon, piano) en/of instrumentale groepjes begeleiden
- muziek- en bewegingsactiviteiten met kinderen willen doen op basis van spontane geleide improvisatie, met behulp van eenvoudige instrumenten
- beschikbaar zijn op één of meer ochtenden (van 10.00-11.30 uur) en/of middagen (van 15.00-16.30 uur).

Aanmelden

Aanmelden kan door een email te sturen naar: joopveuger@hotmail.com. Er wordt vervolgens contact met je opgenomen door Joop Veuger of Pier Winterwerp.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.