Laatste wijziging: 26 november 2021

Op maandag 29 november zullen wij op deze pagina toelichten wat de coronamaatregelen die de overheid op de persconferentie van 26 november aankondigt, betekenen voor jouw bezoek aan de Lindenberg.

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over welke coronamaatregelen we treffen voor jouw bezoek aan de Lindenberg. 

Wees welkom!

Dit is de situatie voor de activiteiten bij de Lindenberg 

Algemene coronamaatregelen bij de Lindenberg

We houden ons aan de RIVM richtlijnen: 

  • We houden waar mogelijk veilige afstand.
  • We wassen vaker onze handen.
  • We schudden geen handen. 
  • We hoesten en niezen in onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes. 
  • We laten ons testen als we één van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, loopneus,  niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging.

Protocol coronamaatregelen

Lees ons protocol zorgvuldig door. Op sommige gebieden is jouw medewerking nodig.

Onze protocollen zijn dynamische documenten. Zodra een richtlijn verandert vanuit de overheid, passen wij onze protocollen hierop aan.

Gezondheidscheck

We stellen je de vraag of je geen gezondheidsklachten gerelateerd aan corona hebt als je de Lindenberg/Aldenhof binnenkomt.

Coronatoegangsbewijs

Naast bovenstaande algemene richtlijnen geldt er een coronacheckverplichting voor:

  1. Iedereen vanaf 18 jaar: bij bijeenkomsten, horeca, cursussen, lessen, workshops, repetities en overige educatieve cursus-en schoolactiviteiten in de Lindenberg/ Aldenhof;
  2. Iedereen vanaf 13 jaar: theatervoorstellingen en programmering in onze zalen (professioneel en amateur) en in de horeca.

Aan de coronacheckverplichting voldoen wij door jullie te vragen jouw QR-code te laten zien bij binnenkomst. Op onze hoofdlocatie in het centrum is alleen de ingang via ons binnenplein geopend. De zij-ingang van onze horeca aan de Valkhofzijde is alleen beschikbaar als uitgang.