Hoe gaat de Lindenberg om met het Coronavirus

 

Laatste wijziging: 26 augustus 2021

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over welke coronamaatregelen we treffen voor jouw bezoek aan de Lindenberg, en wat de actuele situatie is binnen ons werk op scholen. 

Wees welkom!

Dit is de situatie voor de activiteiten bij de Lindenberg vanaf 25 september:

 • Voorstellingen: We werken met Coronacheck.
 • Cursussen en lessen: Naast de algemene richtlijnen gelden er geen aanvullende richtlijnen. 
 • Lindenberg op School: We volgen de protocollen van de scholen. In de Lindenberg en Aldenhof geldt de coronacheckverplichting in onze zalen.  
 • Evenementen en verhuur: Bij vergaderingen gelden geen aanvullende richtlijnen. Bij bijeenkomsten in onze zalen geldt de oronacheckverplichting.
 • Lindenberg Café en het buitenterras: We werken met Coronacheck. 

*Lees verderop op deze pagina de uitgebreide informatie voor jouw cursus, theaterbezoek, bijeenkomst of school.  

Protocollen coronamaatregelen

Onze protocollen zijn dynamische documenten. Zodra een richtlijn verandert vanuit de overheid, passen wij onze protocollen hierop aan. Op sommige gebieden is jouw medewerking nodig. Lees deze informatie zorgvuldig door.

We vragen je begrip in tijden van corona  

We volgen zorgvuldig de richtlijnen van het RIVM en willen het graag goed doen. Daarom worden onze docenten en medewerkers direct getest wanneer zij (verkoudheids-)klachten hebben. Dit kan betekenen dat docenten en medewerkers in afwachting zijn van de testuitslag en niet aan het werk kunnen. We vragen hiervoor je begrip. 

Dankjewel!

Wij zijn blij dat jij er bent. Als trouwe cursist, theaterbezoeker, volger, vriend. We voelen ons ontzettend gesteund doordat jij bij ons blijft komen online en live, nu even niet en straks weer wel - voor het bezoeken van een voorstelling, het volgen van een cursus of het inzetten van onze kunstvakdocenten op jouw school. Het geeft ons vertrouwen in de toekomst, hoe de komende tijd er ook uit gaat zien.
Daarom zeggen wij bij dezen: dankjewel!

Algemene coronamaatregelen bij de Lindenberg

We houden ons aan de RIVM richtlijnen: 

 • De mondkapjesplicht vervalt per zaterdag 26 juni. Alleen waar de 1,5 meter echt niet kan worden gehandhaafd vragen we je een mondkapje te dragen.
 • We houden 1,5 meter afstand. 
 • We wassen vaker onze handen. 
 • We schudden geen handen. 
 • We hoesten en niezen in onze elleboog en gebruiken papieren zakdoekjes. 
 • We blijven thuis als we één of meer van de volgende klachten hebben: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, (lichte) verhoging. 
 • We blijven thuis als iemand in ons huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. 

------------------------------------------------------------------------------------ 

Uitgebreide informatie per afdeling 

» Voorstellingen « 

Richtlijn: Bezoek aan onze voorstellingen is vanaf 25 september mogelijk met een coronatoegangsbewijs (QRCode). 

» Cursussen « 

Richtlijn: Per vrijdag 25 september gelden naast de algemene richtlijnen geen aanvullende richtlijnen voor cursussen, lessen, workshops, repetities en overige educatieve cursusactiviteiten in en van de Lindenberg/ Aldenhof. 

Nieuwe cursusaanbod 2021 / 2022
Ons nieuwe cursusaanbod voor volgend seizoen staat op deze website. In het nieuwe seizoen vind je ook veel korte workshops en nieuwe cursussen. 

» Lindenberg op School « 

Richtlijn:  We volgen de protocollen van de scholen als we les geven op de scholen. We volgen de protocollen van Lindenberg Cultuurhuis als we de scholen ontvangen in de Lindenberg.  

» Verhuur bijeenkomsten « 

Richtlijn: Per vrijdag 25 september gelden naast de algemene richtlijnen geen aanvullende richtlijnen voor vergaderingen die vallen onder de reguliere verhuringen. Voor bijeenkomsten in onze zalen geldt een  coronacheckverplichting.

Onze ruimtes voor vergaderingen en bijeenkomsten zijn beschikbaar op aanvraag. Online streaming is ook mogelijk. Wij denken met je mee hoe we gezelschappen kunnen ontvangen, passend binnen de richtlijnen. Neem contact met ons op via evenementen@delindenberg.com

-------------------------------------------------------------------------------------

Kantoor Lindenberg

Omdat de medewerkers van de Lindenberg waar mogelijk thuis werken zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je daarom om ons te mailen. We doen ons best om vragen spoedig te beantwoorden. We hopen op je begrip daarvoor.

Organisaties in de Lindenberg

In het gebouw van de Lindenberg zijn huurders gevestigd in de zijvleugel van het gebouw. Deze organisaties hebben zelfstandig toegang tot dat deel van het gebouw. Kijk over bereikbaarheid en contactgegevens op de individuele websites van deze organisaties.

Thuis creatief blijven met de Lindenberg?

De Lindenberg plaatste in de lockdown-periode filmpjes onder het motto Thuisbezorgd. Met korte lesjes in muziek, theater, dans, beeldende kunst of schrijven of een ander inkijkje bij de Lindenberg kon je zo creatief bezig blijven vanuit je eigen huis. Bekijk de filmpjes op onze websiteFacebookpagina en ons Youtubekanaal.