* Laatste wijziging: 24 februari 2022

Op deze pagina lees je het laatste nieuws over welke coronamaatregelen we treffen voor jouw bezoek aan de Lindenberg. 

De Lindenberg is open voor alle activiteiten

Algemene coronarichtlijnen vanaf 25 februari

  • Er gelden geen bijzondere richtlijnen meer:
  • Je hoeft geen coronatoegangsbewijs te laten zien
  • Je hoeft geen 1,5 meter afstand te houden
  • Je hoeft geen mondkapje op
  • Je hoeft geen vaste zitplaats op te zoeken

Vind je het prettig om een mondkapje te dragen? Of hou je graag een beetje afstand en schud je liever geen handen? Voel je dan vrij om dat te doen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voorstellingen

  • Als een theatervoorstelling wordt geannuleerd vanwege beperkte capaciteit of ziekte van de artiest dan gaan we over tot verplaatsing of tot restitutie van het aankoopbedrag van de theaterkaarten. Je ontvangt hierover altijd bericht.
  • In onze theaterzalen geldt tot donderdag 17 februari een maximale capaciteit van 1/3 van het aantal zitplaatsen. Vanaf 18 februari kunnen we 100% van de zaalcapaciteit benutten.

Cursussen

Waar mogelijk halen we door de lockdown uitgevallen/gemiste lessen in. Voor de gemiste lessen die we niet kunnen inhalen geldt dat je recht hebt op restitutie conform onze algemene voorwaarden. Dit hoef je niet aan te vragen, je krijgt je geld automatisch teruggestort op je rekening na afloop van de cursus.

Onderwijs

Cultuureducatie op scholen is als onderwijsactiviteit weer opgestart. Ook de geplande lessen en workshops van scholen in de Lindenberg gaan door. 

Bijeenkomsten, vergaderingen en evenementen

Heb je bij ons een ruimte gehuurd voor een bijeenkomst, vergadering of evenement? In principe kan vanaf 25 februari alles zonder extra voorwaarden doorgaan. Heb je vragen of het wel of niet door kan gaan en onder welke voorwaarden? Mail dan even naar evenementen@delindenberg.com, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Vragen?

Mail naar info@delindenberg.com en we beantwoorden jouw vraag zo spoedig mogelijk. Soms is het voor ons ook even puzzelen, en soms hebben we te maken met (coronagerelateerd) ziekteverzuim waardoor medewerkers of artiesten uitvallen, en soms zien we iets over het hoofd. We horen dus graag van je, zodat we samen een oplossing kunnen vinden.