Hoe gaat de Lindenberg om met het Coronavirus

 

Laatste wijziging: 1 april 2020

Hoe gaat de Lindenberg om met het Coronavirus?

Lindenberg en Lindenberg Café zijn gesloten

De overheid verlengt de maatregelen in verband met het coronavirus tot 28 april 2020, voor scholen tot en met de meivakantie. De periode hierna blijft onzeker. De Lindenberg heeft besloten om

  • alle cursussen en lessen vooralsnog op te schorten tot en met de meivakantie (10 mei 2020)
  • voorstellingen en evenementen op basis van verhuringen zoveel mogelijk te verplaatsen
  • het Lindenberg Café te sluiten tot en met 1 juni 2020.

Voorstellingen

De voorstellingen proberen we zoveel mogelijk te verplaatsen naar een latere periode. Zodra we de nieuwe datum weten nemen we contact met je op. Je krijgt dan het aanbod om op de alternatieve datum naar de voorstelling te gaan. Kan je dan niet, dan kan je het aankoopbedrag minus de transactiekosten retour krijgen. Wil je op de hoogte gehouden worden van de alternatieve data voor de voorstellingen die verplaatst gaan worden? Stuur dan een e-mail naar info@delindenberg.com

Ik ben een artiest of een impresariaat, met wie kan ik contact opnemen bij de Lindenberg?

Je kan mailen naar programmering@delindenberg.com  We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Cursussen

De cursussen en lessen tot en met 10 mei 2020 gaan niet door. Dit geldt voor alle locaties waar wij actief zijn zoals Lindenberg Centrum, Aldenhof, De Ster in Lent, De Klif in Oosterhout, Brakkenstein en De Ark van Oost. 

Onze intentie was om gemiste lessen in te halen, echter door de verlenging van de maatregelen en de onzekerheid voor de periode daarna, blijkt dit geen realistische optie meer. Verplaatsing van alle lessen en cursussen is niet haalbaar wanneer er zoveel lessen gemist worden. Uiteraard betreuren wij dit zeer.

De Lindenberg heeft daarom besloten om restitutie aan te bieden voor de gemiste lessen. U kunt ook kiezen voor korting op een vervolgcursus of een bijdrage aan kunst en cultuur in de stad. We berekenen het restitutiebedrag minus twee lessen die de Lindenberg volgens haar algemene voorwaarden per cursusperiode mag missen. Het formulier restitutie en / of bijdrage vind je hier. Raadpleeg voor meer informatie over restitutie en / bijdrage de brief die je als cursist op 1 april 2020 ontvangen hebt.

Lindenberg op school

De Lindenberg volgt de richtlijn van de overheid waardoor de geplande lessen, projecten en activiteiten van de Lindenberg en Cultuur en School Nijmegen op de scholen tot en met 10 mei 2020 niet gegeven zullen worden.

Verhuur evenementen

Voor evenementen en bijeenkomsten zoeken we graag met je naar een passende oplossing, zoals bijvoorbeeld verplaatsing van het evenement. Bij vragen kan je mailen naar verhuur@delindenberg.comWe nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kantoor Lindenberg

Omdat de medewerkers van de Lindenberg thuis werken zijn we telefonisch minder goed bereikbaar. We vragen je daarom om ons te mailen. We zullen ons best doen om vragen spoedig te beantwoorden. We hopen op je begrip daarvoor.

 

Organisaties in de Lindenberg

In het gebouw van de Lindenberg zijn huurders gevestigd in de zijvleugel van het gebouw. Deze organisaties hebben zelfstandig toegang tot dat deel van het gebouw. Kijk over bereikbaarheid en contactgegevens op de individuele websites van deze organisaties.

Thuis creatief blijven met de Lindenberg?

De Lindenberg post elke dag om 17.00 uur een filmpje onder het motto Thuisbezorgd. Zo hoeven jullie je favoriete docenten de komende tijd niet te missen; wij bezorgen ze gewoon bij je thuis. Met een kort lesje in muziek, theater, dans, beeldende kunst of schrijven of een ander inkijkje bij de Lindenberg. Je kan meekijken of meedoen vanaf je eigen huis! Bekijk ze hier op onze website, Facebookpagina en ons Youtubekanaal.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.