Hoera, het is herfstvakantie!


Joepie, de herfstvakantie is begonnen! En dat laten we natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Daarom bieden we je een klein maar fijn programma voor alle kinderen tussen de 4 en 11 jaar. Trek erop uit naar de voorstelling Er was weer Roodkapje (6+) met een toffe theaterworkshop op woensdag 21 oktober of de voorstelling Het Astronautje (4+) op zondag 25 oktober.

21 okt, 13.00 uur: 'Er was weer... Roodkapje' met theaterworkshop

Tijdens ons programma Vakantiekriebels ga je de hele middag - van 13.00 tot 16.00 uur aan de slag met een Lindenberg-docent en leeftijdsgenoten met theater! Dit keer staat de theaterworkshop in het teken van de voorstelling Er was weer... Roodkapje van Theatergroep THINK! Aan het einde van de middag (om 15.45 uur) mag iedereen komen kijken zodat jij kan laten zien wat je hebt geleerd. Alle kinderen tussen 6 en 11 jaar zijn welkom. Een kaartje kost € 25,- inclusief een kaartje voor de voorstelling. 

>> Boek je kaartje(s) voor de theaterworkshop

21 okt, 13.30 uur & 15.00 uur: 'Er was weer... Roodkapje' 

Wil jij ook eindelijk weleens weten wat er met de wolf uit Roodkapje gebeurde nadat hij in de put belandde?  De wolf zit nog steeds vast in de put. Maar hij wil niet meer groot en boos zijn, maar groot en vriendelijk. Alleen gelooft niemand hem, totdat Roodkapje besluit dat ze de wolf wil helpen om alles goed te maken. Maar hoe doe je dat; goedmaken? En zal iedereen de wolf wel geloven? Er was weer... Roodkapje is een cabareteske en muzikale familievoorstelling over verantwoordelijkheid, angst voor het onbekende en wolven. 

>> Boek je kaartje(s) voor de voorstelling

UITVERKOCHT: 25 okt, 11.00, 13.00 & 15.00 uur: 'Het Astronautje'

Hoe word je een goede astronaut? Moet je goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? In Het Astronautjegeïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers, maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut en met onze mooie maar kwetsbare planeet. André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim…

André Kuipers schreef vijf kinderboeken over André het astronautje en maakte met illustrator Natascha Stenvert het prachtige prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019.

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.