Klanten vol lof over de Lindenberg

KLANTEN VOL LOF OVER DE LINDENBERG

DOCENTEN LINDENBERG BEHOREN TOT DE TOP VAN NIJMEGEN

Om een kunstvorm echt goed onder de knie te krijgen heb je een goede docent nodig die je inspireert en een vrije sfeer creëert waarin je jezelf creatief kunt ontplooien en je leert uitdrukken in je eigen taal. Vanuit die overtuiging werkt de Lindenberg met kunstvakgeschoolde mensen die een passie hebben voor hun vak en die passie ook kunnen overbrengen aan anderen. En met resultaat, zo blijkt uit ons klanttevredenheidsonderzoek: onze docenten krijgen gezamenlijk maar liefst een 8,5 gemiddelde beoordeling van onze klanten en de cursussen worden beloond met een 8,0 gemiddeld. Hoge cijfers waar we trots op zijn. De inhoud van de lessen wordt goed gewaardeerd (7,9) en ook het niveau van de lessen sluit aan op de klant (7,8). Verder ontvangt de Lindenberg veel complimenten over de sfeer en het veelzijdige brede aanbod.

Werk aan de winkel

Natuurlijk geven de klanten ook verbeterpunten aan. Daar is de Lindenberg blij mee en leren we van. Zo gaan we aankomend seizoen ons administratieve proces rondom de cursus onder de loep nemen, onderzoeken we de wens en mogelijkheden om het (cursus)aanbod in de zomer door te laten lopen en blijft onze website een aandachtspunt. Maar met een totaalbeoordeling van 7,6 voor de Lindenberg in het algemeen, zijn dit vooral zaken die onze dienstverlening nog beter maken dan hij nu al is.

Ook in het onderwijs houdt de Lindenberg haar kwaliteitstandaard hoog

Op Nijmeegse scholen biedt de Lindenberg al jaren lessenreeksen en activiteiten onder schooltijd. Dit is veelal vraaggestuurd-aanbod en afgestemd op de thema's waar de scholen mee bezig zijn. Kunst en cultuur helpt de kinderen om op een andere manier naar het thema te kijken en stimuleert hun creativiteit. Het laat kinderen talenten ontdekken en leert ze die talenten te presenteren.

In het onderwijs laat de Lindenberg haar aanbod evalueren door de scholen en ook hier zijn we trots op de resultaten. De lessenreeksen van de Lindenberg scoren gemiddeld een 8,0 en ook de docenten van onderwijs behoren met een gemiddelde beoordeling van 8,2 tot de top van Nijmegen. De scholen geven aan dat de kinderen genieten van de lessen (8,1), dat er duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden met de Lindenberg (8,1) en dat de Lindenberg die afspraken ook nakomt (8,4). De resultaten en feedback van de scholen wordt gebruikt om het aanbod, waar mogelijk, nog beter af te stemmen op de wensen van de school en de niveaus van de kinderen.

Vind jij ook wat van de Lindenberg? Geef ons je mening en denk mee!

De Lindenberg hecht een groot belang aan de mening van anderen. In onze klanttevredenheidsonderzoeken vragen we onze klanten mee te denken. Maar misschien ben jij wel geen klant (meer), maar heb je wel een mening, geweldig idee, suggestie of verzoek? Deel ze met ons! Stuur je reactie naar marketingencommunicatie@delindenberg.com.

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.