LEF 2021 gaat niet door, wel LEF-weekend in april

Helaas… door de onzekerheden en beperkingen die corona met zich meebrengt heeft de productieleiding van LEF besloten dat de voorstellingen van LEF 2021 niet door kunnen gaan. De eerste opvoering van het nieuwe verhaal ‘Reis naar de regenboog’, die eigenlijk al in 2020 gepland stond, wordt daardoor nog een jaar uitgesteld.

Een LEF produceren heeft veel voeten in aarde, en al helemaal een volledig nieuw verhaal met nieuwe muziek, choreografieën, kostuums en decors. Om dit proces met volle overtuiging in te kunnen gaan op weg naar de première zijn er op dit moment teveel zaken onzeker. Vandaar deze beslissing.

LEF-weekend

Samen met de scholen wordt gekeken of en waar de geplande dans- en muzieklessen wel door kunnen gaan, maar dan met andere doelstellingen en zonder voorstelling.

Verder organiseren we speciaal voor de leerlingen van de theater- en de productieklas in april een bijzonder LEF-weekend. Een weekend met theater- en danslessen, workshops, masterclasses, uitleg over productionele zaken én broodjes knak! Het is misschien een schrale troost, maar het belooft een geweldig weekend te worden.

Leerlingen van de theater- en productieklas hebben onlangs een mail ontvangen met een uitnodiging voor dit weekend.

Vragen over LEF? Neem contact met ons op.

Vanwege de verlenging van de lockdown zijn de nieuwe startdata van de cursussen nog onzeker. Houd onze website in de gaten.