Let's make Comedy!

Op zoek naar nieuw comedy-talent

23 juli 2019

Let's make Comedy is het festival waarin de Gelderse Podia op zoek gaan naar het meest indrukwekkende talent op het gebied van stand-up comedy. Met acht voorrondes, vier kwart- en twee halve finales in de provincie Gelderland. De grote finale is op 21 maart 2020 in het Posttheater te Arnhem.  

Als jij het aanstormende comedytalent van Nederland denkt te zijn, dan is dit het moment om jezelf te laten zien. Alle finalisten spelen in het najaar van 2020 een finalistentour langs alle Gelderse Podia en kunnen zich zo als comedian gedurende het festival verder ontwikkelen en spelen voor een groter publiek.

Ben jij het talent dat we zoeken, heb je het lef om mee te doen en zin om vlieguren te maken? Je hebt tot 1 december 2019 de tijd om je in te schrijven voor de eerste editie van het Let’s make Comedy festival in februari en maart 2020! Voor de voorronden zijn er maximaal 64 plaatsen. Voor 20 december krijg je bericht of je geselecteerd bent voor een de voorronden.

Ga snel naar de website van Let's make Comedy en schrijf je in!

 

Let's make Comedy wordt georganiseerd door vereniging Gelderse Podia in samenwerking met het Posttheater en AOT Events.

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.