Lindenberg Festival: 18 t/m 29 mei 2019

Alle cursisten op de planken!

Zaterdag 18 t/m woensdag 29 mei vindt de tweede editie van het Lindenberg Festival plaats: bijna twee weken lang zijn dan de eindpresentaties van cursussen muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven te zien. Een groot deel van het programma is gratis toegankelijk.

Cursuspresentaties

Bijna al onze cursussen worden afgesloten met een cursuspresentatie. Dat is een belangrijk onderdeel van het leren in de kunsten: hoe breng je jouw kunstvorm over op publiek? Sinds vorig jaar brengen we al deze cursuspresentaties samen in twee weken. Zo kan je als bezoeker bij van alles gaan kijken en misschien wel geïnspireerd worden om volgend jaar ook een creatieve cursus te volgen.

Overal in het pand

De optredens en uitvoeringen vinden plaats in alle zalen: de Karolingenzaal, Steigerzaal en zelfs de grootste, de Lindenbergzaal. Daarnaast is er van alles (gratis) te zien in het Lindenberg Café: diverse bandjes, muzikanten, docentenoptredens en dansoptredens. Gedurende het hele Festival exposeren cursisten van de afdeling Beeldende Kunst op allerlei plekken in het pand, en ook in een aantal lokalen zijn cursisten te bewonderen. 

Praktische informatie

Het Lindenberg Festival vindt plaats van 18 t/m 29 mei 2019. Het programma is gratis, tenzij anders vermeld. Voor de voorstelling waarvoor je wel een kaartje moet kopen start de kaartverkoop op maandag 6 mei. Zoek in de Theateragenda op voor welke voorstelling je een kaartje wilt kopen. Het Lindenberg Festival is tevens de kick-off van het nieuwe seizoen: vanaf dit moment zijn de Cursusbrochure en Theaterbrochure van seizoen 2019-2020 overal in de Lindenberg beschikbaar.

Klik hier voor het hele programma

De cursussen voor seizoen 2020/2021 (vanaf september) staan nu online onder de knop Cursusaanbod! Schrijf je nu in voor de leukste cursussen in muziek, theater, dans, schrijven en beeldende kunst.