Lindenberg neemt cursussen Grote Broer over

LINDENBERG NEEMT CURSUSSEN GROTE BROER OVER

Vanaf seizoen 2014-2015 neemt de Lindenberg het buitenschoolse cursusaanbod van Grote Broer over. Grote Broer wil zich in de toekomst focussen op het werk dat zij verrichten in het basis- en voortgezet onderwijs. Zij zochten een geschikte partner om hun cursussen theater, musical en circus onder te brengen en hebben die gevonden in de Lindenberg.

Vanaf medio mei 2014 vind je het buitenschoolse aanbod van de Grote Broer dus terug in ons cursusaanbod. De integratie van het aanbod van beide instellingen tot een vernieuwde Jeugdtheaterschool wordt in de komende maanden verder vorm gegeven.

Wij doen ons best om de overgang voor cursisten zo klein mogelijk te houden. Veel vertrouwde gezichten en cursussen van Grote Broer zijn volgend jaar dan ook terug te vinden in de centrumlocatie van de Lindenberg. We hopen natuurlijk dat de faciliteiten die de Lindenberg biedt, zoals de aanwezigheid van professionele theaterzalen en goed uitgeruste studio's een meerwaarde vormen voor deze klanten. Veel cursussen verhuizen al in de komende maanden naar hun nieuwe locatie.

Naast de cursussen verhuist ook het kantoor van Grote Broer medio mei naar de Lindenberg. Zij blijven hun werk in het onderwijs als zelfstandige organisatie uitvoeren.  

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.