2-06-2022

Lindenberg Presenteert. Alle cursisten op de planken!

Van 11 t/m 20 juni zal de Lindenberg volledig in het teken staan van cursisten en hun optredens, tijdens Lindenberg Presenteert. Ruim een week lang zijn er uitvoeringen te zien van cursisten in muziek, dans, theater, schrijven en beeldend. Een groot deel van het programma is gratis toegankelijk. Bekijk het volledige programma hier.

Cursuspresentaties

Bijna al onze cursussen worden afgesloten met een cursuspresentatie. Dat is een belangrijk onderdeel van het leren in de kunsten: hoe breng je jouw kunstvorm over op publiek? Tijdens Lindenberg Presenteert, voorheen het Lindenberg Festival, worden deze cursuspresentaties in ruim een week samengebracht. Zo kan je als bezoeker bij van alles gaan kijken en misschien wel geïnspireerd worden om volgend jaar ook een creatieve cursus te volgen.

Overal in het pand

De optredens en uitvoeringen vinden plaats in alle zalen: de Karolingenzaal, Steigerzaal en zelfs de grootste, de Lindenbergzaal. Daarnaast is er van alles (gratis) te zien in het Lindenberg Café: diverse bandjes, muzikanten, docentenoptredens en dansoptredens en is er werk te zien van onze cursisten in beeldende kunst.

Praktische informatie

Lindenberg Presenteert vindt plaats van 11 t/m 20 juni 2022. Een groot deel van het programma is gratis toegankelijk. Voor de voorstelling waarvoor je wel een kaartje moet kopen kun je via deze website of aan de kassa kaarten kopen. 

Klik hier voor het hele programma.