Lindenberg tijdens Vierdaagsefeesten 2018

Huis voor de kunsten: in huis en op 't Eiland

Bij de Lindenberg is het goed toeven tijdens de Vierdaagsefeesten: met elke dag muziek op het buitenterras, elke dag borrelen vanaf 16.00 uur, elke dag feest met OZO, 3 dagen feesten met Subcultuur en natuurlijk bij Festival op ’t Eiland: het festival dat de Lindenberg organiseert samen met De Schoenfabriek. 

Lindenberg 4DF Muziekterras
Elke dag vanaf 17 uur is er muziek op het terras van Theatercafé No23. Met bandjes van de Pop- en Rockschool, optredens van cursisten én bands waar een Lindenberg docent in speelt.

14 t/m 20 juli | 17.00-21.00 uur | entree gratis

Klik hier voor een uitvergroot blokkenschema

Theatercafé Eten & drinken No23

Gedurende de Vierdaagsefeesten is ons theatercafé No23 elke dag geopend van 16.00 tot 00.00 uur. We hanteren deze week een speciaal festivalmenu. De keuken is tot 22.00 uur geopend.

14 t/m 20 juli | 16.00-00.00 uur

OZOZomer Swingfeesten 2018

OZO staat garant voor swingende disco en vette soul, met hier en daar een vleugje salsa en dansbare houseklanken. Zeven avonden helemaal gratis dansen, speciaal voor 30+ publiek!

Eén danszaal met verschillende soorten herkenbare, maar vooral dansbare muziek; de OZOmix. Dit jaar al voor de 10e jaar op een rij; onmisbaar tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten.

14 t/m 20 juli | vanaf 22.00 uur | entree gratis

Subcultuur – De Nachtvierdaagse

Subcultuur komt terug naar de Lindenberg voor ‘een week vol nieuwe vriendschappen, dubieuze beslissingen en onbetaalbare herinneringen’. Met een jubileum: de Nachtvierdaagse bestaat vijf jaar! Tickets kosten €16,-, je kan ook drie dagen komen feesten voor €35,-.

Za 14 juli, di 17 juli, do 19 juli en vr 20 juli | vanaf middernacht | kaarten via www.subcultuur.net

Festival op ’t Eiland

De Lindenberg organiseert samen met De Schoenfabriek Festival op ’t Eiland, een festival vol muziek, (straat)theater, lekker eten en drinken en kinderprogramma. En dat alles in de ongedwongen, tropische sfeer die het Stadseiland eigen is!

Festival op ’t Eiland is gratis toegankelijk. Alleen voor de theatervoorstellingen in het Eilandtheater moet je een kaartje kopen (via de Lindenberg of, als ze er nog zijn, op ’t Eiland zelf).

14 t/m 20 juli | 13 tot 1 uur | kaarten voor het Eilandtheater (elke dag om 19.30 uur een andere voorstelling) via de Lindenberg Theateragenda | entree festival gratis
www.opheteiland.nl 

Blijf op de hoogte!

Lees maandelijks over de leukste activiteiten bij de Lindenberg in onze nieuwsbrief.